Hmm. Tok meg rundt tjue minutter å lese den ut, men var ganske intens og lettlest. Jeg er sikker på at veldig, veldig mange setninger er nøye tenkt igjennom med tanke på budskap, virkemidler og symboler. Synes faktisk det er en ganske bra bok. Selv om jeg synes temaet og handlingen er ufyselig og kald, var det troverdig og, ja, bra. Tror nok noen mennesker i verden har det litt sånn som hovedpersonen i denne boka. Og hele ideen med førti postkort er faktisk litt kreativ! Forresten må jeg få lov å si at dette er en veldig, veldig kort bok (jeg leste den lettleste utgaven, usikker på om det fins en.."vanlig"??), men absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tror ikke det finnes noen utvidet versjon av denne boka, nei. Leste den for noen år siden, og husker den som en intens opplevelse. Fint med lettleste bøker som ikke er "snille"!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina