Veronica vil dø var mitt første møte med Coelho. Den likte jeg godt, derfor gledet jeg meg da jeg fikk Alkymisten i hus. Den ble en skuffelse, men jeg bestemte meg for å gi ham en sjanse til. Etter Djevelen og frøken Prym var mitt forhold til Coelho imidlertid blitt såpass anstrengt at jeg ikke gadd mer.

Han har jo en enorm produksjon, så det kan godt hende det finnes flere lyspunkter i forfatterskapet hans, men det har jeg foreløpig ikke tenkt å undersøke nærmere. Hvilken bok er det du har lest?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva var det du ikke likte med Djevelen og frøken Prym? Jeg syntes den var veldig artig, men mistenker at jeg leste den uten å tolke noe videre. Ligger det et budskap der oppegående mennesker får i vrangstrupen;)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanskelig å forklare. Delvis fordi det er lenge siden jeg leste den, men også fordi jeg syntes det var noe påtatt "eventyraktig" ved den som ikke gikk hjem hos meg (Rødhette og ulven?). Hvis jeg nå husker riktig, gikk "budskapet" blant annet ut på å fri seg fra gamle konvensjoner, så det fikk jeg nok ikke i vrangstrupen. Men det var noe ekkelt og klamt ved hele historien som frastøtte meg.

Når det er sagt, må jeg tilføye at dette godt kan være ei god bok. Men så er det dette udefinerbare som noen kaller "kjemi" -

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen