Hei André,
Jeg har vært bortreist i noen uker og har falt litt av lasset med Nye bokelskere.
Ett problem, ant. teknisk: når jeg søker opp lister til de jeg følger, og ber om å få dem rangert etter flest stjerner, havner jeg på mine egne lister. Det er i og for seg smigrende, men ikke det jeg er ute etter. Forstår du problemet, og kan du fikse det? I så fall vil jeg være glad.

Enda et lite teknisk (?) problem: Feltet Du har fått en personlig melding, er stadig merket rødt, selv om det snart er en måned siden jeg fikk den siste meldingen. Virker som dette har hengt seg opp. Ikke et stort problem, men likevel.... :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Den funksjonen har jeg ikke fått med meg før nå. Når jeg klikker på lister Av alle, og sorterer etter flest stjerner, så fungerer det, men ikke som du påpeker. Allikevel veldig bra å kunne sortere noen av de utallige listene der ute. Supert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Funksjonen under lister at man kan skille "De man følger" og resten har alltid vært der. Men det er nytt med å søke etter stjerner det har jeg ikke prøvd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, der kan du se, jeg har ikke vært så opptatt av disse listene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja da, når du klikker lister Av alle og sorter etter Flest stjerner, går det helt riktig for seg! (slik du sier, gretemor) 58 (!) stjerner på topp.
Men - klikk på lister av De du følger og prøv å sorter de listene etter Flest stjerner. Da havner jeg selv på førsteplass- og ikke bare det, det er BARE mine egne lister som kommer opp! Systemet spretter med andre direkte fra De du følger til mine egne lister.
De jeg følger, er jo folk jeg er spesielt interessert i, så det hadde vært fint å kunne sortere deres lister etter flest stjerner :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ConnieHelge-Mikal HartvedtHarald KAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda NyrudHelena EReadninggirl30Tor Arne DahlKirsten LundTanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborgBjørn SturødLilleviGro Anita MyrvangJarmo LarsenVannflaskeEgil StangelandDemeterStig TChristofferBente NogvaMarianne  SkageTone SundlandBeathe SolbergVanja SolemdalalpakkaEirik Røkkum