Jepp! Sitter tindrende klar her borte! :-D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg fant den i Halvdans bokhus :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aha - ja, det kunne jeg vel tenkt meg.... :-D Men jeg har nå noen litterære vannhull her i byen, så vi får se, vi får se - utrolig hva som kan dukke opp der også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har de en webside?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, de har ikke det. Ekteparet driver på hobbybasis og har innredet et nedlagt samvirkelag med bøker i sirlige hyller med flere små lesekroker. Et herlig sted for bokelskere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Googlet Halvdans bokhus, og ser at de holder hus i Drangedal og har ca 80000 bøker. Skulle tatt seg tid til å ta en tur dit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det skulle du, det er et fantastisk sted og de har en akseptabel pris på bøkene også. De har kun oppe i helgene fra kl 13 - 18.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimLinnKirsten LundStein KippersundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone Sundland