Det kan jo vera plass til fleire diskusjonsstader for bøker? So kan ein velja kor ein vil diskutera.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er sikkert plass til flere diskusjonssteder, men jeg oppfatter det som han ikke visste om at dette nettstedet fantes - han sier han ble oppmerksom på det i går. En rask kikk på nettstedet ga ikke meg inntrykk av at diskusjon om bøker var sentralt, så for meg ble det et lite interessant alternativ. Mulig det blir bedre etter hvert?

Ellers sier han at de trenger reklame. Et nettsteds verdi for annonsører er vel først og fremst antall medlemmer som potensielle kunder. Norge er et lite land hvor mange slåss om de samme reklamekronene. Da vil jeg foretrekke å bidra på det nettstedet som gir meg mest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen