Min siste anskaffelse er jeg veldig fornøyd med, jeg har fått tak i alle 14 bind av Skrifter i samling av Tarjei Vesaas. Samlingen skal få en flott plass i stua og jeg gleder meg til å lese de når det passer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Åååå det var litt av en anskaffelse. Gratulere med denne flotte samlingen. Skulle gjerne hatt den stående i bokhyllen min :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, er stor fan av Vesaas og ble veldig glad da jeg fant en komplett samling på finn.no :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer! Det er alltid kjekt å høre når noen gjør noen flotte funn. Selv har jeg ikke lest noe av Vesaas enda, men har 3 bøker på vent for jeg er ikke det hjørne enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, har lest altfor lite jeg og, men jeg liker språket hans. Må gjøre meg ferdig med Dickens først, så blir det nok prosjekt Vesaas tenker jeg :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A