[ Slettet av bruker ]

Viser 23 svar.

Ikke min type nettside, ikke i nærheten av kvaliteten på bokelskere.no, men lykke til, alle som liker bøker bør finne sin måte å uttrykke det på, andre får mene det de vil.....:.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vil oppfordre ansvarlig webdesigner til å fokusere på tekstens plassering og lesbarhet, og at ikke ørten knallfargede elementer prøver å trekke oppmerksomheten bort fra innholdet.

(Det er alt. Øynene mine finner ikke naturlig ut hvilken tekstbit det er meningen at de skal fokusere på, og da har nettstedet umiddelbart tapt i sammenligningen med eksisterende alternativer...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette ser lite interessant ut for min del. Siden virker forvirrende og jeg synes ikke det er lett å se hva slags side det er og hva slags hensikt den har. Er det kun en blogg så har jeg nok av blogger å lese og jeg ser ikke noe som gjør at denne siden klarer å konkurrere med de. Ser også på det som dårlig etikette å registrere seg på et annet nettsted kun for å reklamere, noe jeg oppfatter at du gjør. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å motbevise dette.

Det jeg liker ved bokelskere.no er at det er bokelskerne og deres opplevelser som er i fokus, det er ikke gjort forskjell på oss som lesere, forfattere eller oppretter av siden. Det er oversiktlig og lett å se hva som er hensikten med siden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg reagerte negativt på at dere legger ord i munnen på Ivar Aasen, Henrik Ibsen og Haldis Moren Vesaas. En svært dårlig ide etter min mening, men kanskje det er noen som synes det er morsomt. Jeg har en følelse av at Aasen, Ibsen og Vesaas ville ha funnet det de søkte her inne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har iallefall vært ærlig og seiler ikke under falsk flagg. Reagerer på at du ikke har lagt inn noen bøker og bidratt noe som medlem. Tok en kvikk titt på bloggen, for det er kun en blogg? Det er ikke noe å si på den. Så jeg kommer nok til å sjekke stedet for tid til annen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen bøker lest. Ingen favoritter. Ingen diskusjoner, medlem litt over en time...

Så du melder deg altså inn i Bokelskere.no for å reklamere for ditt EGET nettsted?

Vanligvis betaler man vel for å legge ut reklame på andres websider. Eller?

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg skjønner jeg har tabbet meg ut, og at ditt innlegg her absolutt ikke var ment å være en reklame for ditt nettsted, men kun et forsøk på å få oss til å besøke en nettside som driver med det samme som bokelskere.no, bare med en litt mer kommersiell vinkling.
(OK, igjen jeg kan ta feil om den kommersiell, men det første jeg så når jeg besøkte siden er "klikk her for å annonsere hos oss").

Det er absolutt takhøyde her på bokelskere.no. Det er en av de beste tingene med siden.
Dette betyr at vi har engasjerte brukere, vi har kamuflerte forfattere som reklamerer for sine egne bøker med tittelen "dette er den beste boken jeg noen sinne har lest", vi har "åpne" forfattere som forteller at "denne boken har jeg skrevet, hva synes dere..."...

Så selvfølgelig har vi plass til konkurrerende nettssteder. De kan absolutt lære noe.

At du blir oppgitt over meg, er selvfølgelig også lov.
Men da må vel jeg også få lov til å stille spørsmål, eller? Eller er dette en sånn "ensidig greie", at du kan være oppgitt over meg, men jeg kan ikke være oppgitt over deg.
For foreløpig er det altså sånn at VÅR nettside, bokelskere.no nå har en lenke direkte til DIN side. Din side har INGEN lenke til bokelskere.no.
Men det er kanskje en tilfeldighet?

Det er absolutt hyggelig at du er stolt av nettstedet ditt. Men at du IKKE forteller at du representerer nettstedet når du reklamerer for det, er ufint.
At du blir "oppgitt" over at dette blir påpekt, sier faktisk mer om deg enn om meg.
Noe som igjen kan være en ren tilfeldighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det er nok fordi det generelt regnes som ekstremt dårlig internettkutyme å melde seg inn et sted for å drive selvpromotering. Uansett om det er penger involvert eller ikke. Hadde du engasjert deg i bokelskere først så hadde du nok fått mindre tyn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Typisk ryggmargsrefleks hos en stamme når en representant for en annen stamme lover gull og enda grønne skoger dypere inni jungelen. Ikke noe du trenger å ta personlig. Internett er virkelig en jungel og initiativ som digglitt trenger all oppmerksomhet de kan få, så jeg har full forståelse for at du driver litt forsiktig reklamering her inne, du er dessuten ærlig om dette i stedet for å kamuflere det ved å si at du har funnet et supert nettsted og dermed antyde at du selv ikke har noen interesse av nye besøkende, slik jeg ser mange gjør. Derfor har ikke jeg noen problemer med dette og ønsker deg/dere lykke til. Tror litt av grunnen til reaksjonene du har fått er at dette er det første du gjør her inne, du blir nok i noens øyne som den telefonselgeren som ringer midt i middagen og later som han er din beste kompis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Tror ingen her inne har problemer med at det finnes flere steder å diskutere litteratur.
Det er nok heller det at de fleste ikke er så begeistret for snikreklame.

Hadde du engasjert deg litt i bokelskere før du linket til din egen side hadde det virket litt mer seriøst. Det første og eneste du har gjort her inne er å legge ut en link til en side du har vært med på å lage, og så synes du at andre er frekke? Kan ikke si jeg er enig altså.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Vel, hvis du på årntli, så er du velkommen for min del. Det startet dårlig, men det retter seg nok opp hvis man er interessert i å bidra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg reagerte også på profilen og fikk et sterkt intrykk av at her var ikke hensikten å bidra, men å reklamere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Virker veldig kommersielt og uinteressant for min del. Boksen med "Anbefalinger" på forsiden får meg til å flykte uten å gå inn på flere sider...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

... "svymjer" ...- har man hørt på maken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

...skape et sted for å ta dialogen om boken tilbake

Men det finnes da allerede? Jeg har funnet denne dialogen på bokelskere.no. Du er helt sikkert velkommen til å delta i bokdiskusjonene, du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan jo vera plass til fleire diskusjonsstader for bøker? So kan ein velja kor ein vil diskutera.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er sikkert plass til flere diskusjonssteder, men jeg oppfatter det som han ikke visste om at dette nettstedet fantes - han sier han ble oppmerksom på det i går. En rask kikk på nettstedet ga ikke meg inntrykk av at diskusjon om bøker var sentralt, så for meg ble det et lite interessant alternativ. Mulig det blir bedre etter hvert?

Ellers sier han at de trenger reklame. Et nettsteds verdi for annonsører er vel først og fremst antall medlemmer som potensielle kunder. Norge er et lite land hvor mange slåss om de samme reklamekronene. Da vil jeg foretrekke å bidra på det nettstedet som gir meg mest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude Jensen