Jeg har akkurat kjøpt meg Kibano lesebrett og har hittil lastet ned en bok, Nattog til Lisboa. Har enda ikke rukket å lese så mange sidene, men jeg har fått et greit førsteinntrykk.
Det var enkelt og greit å komme i gang og å laste ned bok. Lesingen virket også fint, det var superlett å sette bokmerke og endre størrelsen på skriften f.eks.

Dere som har lesebrett, har dere noen gode tips & triks til meg?
Hvordan bruker dere lesebrettet? Hjemme eller på reise?

Selv om jeg har lesebrett kommer jeg nok ikke til å gå bort i fra den gode, gamle papirboka. Jeg er altfor glad i dem, og jeg elsker å gå og kikke i bokhylla mi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg kjøpte meg en Kindle i våres og jeg har blitt veldig glad i den. Først og fremst er den lett å holde i og har en skjerm som er lett å se på. Det går fint å ligge på solsenga og lese uten refleksjon. Og så er det jo fantastisk å slippe å bruke opp all bagasjeplass og kilo på bøkene som jeg alltid måtte ha med meg på ferie! Selv om jeg har blitt veldig glad i Kindle'n min, er jeg fortsatt like glad i alle papir-bøkene mine, og kommer til å fortsette med å kjøpe både papir-bøker og e-bøker.

Jeg håper at de norske e-bøkene kan bli billigere etter hvert, for prisen ved nyutgivelser nå synes jeg er for høy. Heldigvis er det noen forfattere/forlag som har skjønt at man selger fler bøker når prisen er lav. F.eks Jan Mehlum som ganske nylig har kommet med ny Svend Foyn roman, og selger e-boka til kr. 109. Det er en pris jeg liker :)
Jeg har ikke prøvd andre lesebrett, men har noen bøker på iPad. Den er tyngre og har mye lys, og egner seg ikke like godt, selv om det går fint å sitte i godstolen å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei hei.

Har ikke lesebrett enda, man skal skaffe meg en fra Sony nå til uka. Har hørt mye bra om de også. Fant ut at jeg har så mange gamle bøker på leselista mi som det ikke er mulig å få tak i på bibliotekene at jeg like godt kunne kjøpe meg et lesebrett og laste de ned gratis. Lei av å lese på pc'en - gleder meg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald K