I bokhylla mi står De fire store og samler støv. Nå har jeg tenkt å lese disse klassikerene ved siden av andre bøker. Det meste er vel lest før, men jeg har startet med lese Bjørnson og Synnøve Solbakken. Språket er "gammeldags" selvfølgelig, men du verden for uttrykk. Skjønner godt at dette er blitt klassisk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg koser meg virkelig med gjensynet med Synnøve Solbakken. Jeg finner så mange språkperler. Det er vel ingen tvil om at de gamle "gutta" kunne skrive! Anbefaler alle å finne igjen de gamle skattene. Det gjør faktisk godt å dukke ned i en annen tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En aldeles nydelig bok!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte den som lydbok på fjelltur. Lest med god samvittighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MalinLisbeth Marie UvaagReadninggirl20Lars MæhlumNorahBirkaBenediktePirelliBoktimmyMaren Hjelle AuneTrygve JakobsenBjørn SturødPia Lise SelnesIdaEmilieskJulie StensethAtmanBeritBStineGunn DuaasKirsti Vettran NederhoelTonje-Elisabeth StørkersenLeseaaseLisbeth Kingsrud KvistenElena Megrethe OlsenTrine Lise NormannVibekeVannflaskeTorill Elisabeth RevheimgretemorRufsetufsaBeate KristinHarald KLilleviTone HMarianne MSiw ThorbjørnsenErikSolSynnøve H Hoel