Det finst mange bøker som er morsomme, som kan framkalle latter og godt humør. I går begynte eg å lese "Tante Augusta" av Graham Greene, og hadde ei triveleg stund saman med den eksentriske dama! Trur eg vil få eit par dagar i svært godt selskap! (Og det trass i at regnveret og influensaen absolutt er tilstade her i vest...)

Har du eit godt tips eller to, så del gjerne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 11 svar.

jeg leser den nå :) Kjempebra ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei bok som eg nyleg har lese, nemlig Dehlis vakreste hender var verkeleg
god underhaldning, både lettlest og med eit lite snev av spenning. så eg trur eg kan stå inne for at den kan vere eit godt alternativ på ein grå dag. :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

T. C. Boyle: Budding Prospects. Morsom og velformulert. Har skrevet om den tidligere. Boyle er ikke så kjent i Norge, men er en flott forfatter :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarte virkelig ikke å legge fra meg Bente By's Maries nye liv.
Fantastisk bok om det å gjøre livet til noe bedre! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan godt følge opp med "Vår mann i Havana" av samme forfatter - bare tull og tøys... med en undertone. Kos deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trur den må på ønskelista - hadde ein flott tur til Cuba og Havana for ikkje så veldig lenge sidan. Og nokre av GG sine bøker er berre fornøyelige!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oscar Wildes "The Importance of beeing Earnest" er en "højdare" og lattervekkende favoritt, - jeg tror det var "tante Augusta" som minte meg på den, der er det nemlig en skikkelig gruoppvekkende tante;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kos deg med "Tante Augusta", det er en herlig bok! Jeg synes Knud Thomsen skriver morsomme bøker, har en bok som heter" Mænderne og skibet "som jeg lo godt av. "Røverne i Skottland" fra samme forfatter anbefales også :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Var det ikke han som skrev "Klokken i Makedonia"? Den koste jeg meg skikkkelig med! Ellers kan jeg anbefale gode gamle Wodehouse, hvis man liker denslags, eller Richard Herrmann.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Elsket "Klokken i Makedonia," jeg stemmer for den, en varm og humoristisk bok som alle bør lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er samme forfatter. Jeg leser Wodehouse nå, har så vidt begynt men koser meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenKirsten LundChristin SillibakkenReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWang