Det er mange bøker jeg ser frem til å lese, men det er spesielt en jeg er veldig spent på. Life after Death av Damien Echols kommer ut 18 september og jeg har forhåndsbestilt mitt eksemplar fra Amazon.com. Damien Echols ble i 1994 feilaktig dømt for drap på tre små gutter og satt 18 år på dødscelle, to andre gutter ble også dømt til livsstid. De er mest kjent som "West Memphis Three". Det er laget dokumentarer, sanger og skrevet bøker om saken og nå har en av de tre dømte skrevet en bok om opplevelsen.
Regner med at dette er en sterk og tankevekkende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har sett dokumentaren om "West Memphis Three" et par ganger,syns den var veldig interessant. Var ikke klar over at Damian Echols har skrevet bok,men nå, etter tips fra deg, skal jeg helt klart lese den. Det er nok som du sier en tankevekkende bok som jeg har en mistanke om at kommer til å havne på favoritt lista mi. Tusen takk for god tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig :-) Har sett noen dokumentarer om saken jeg og, en utrolig tragisk historie for alle involverte. Har store forventninger selv, men jeg prøver å dempe de så jeg ikke blir skuffet. Har lest at han skriver veldig bra og er reflektert så det lover godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser