Filmen går på tv2 idag. Ikke sett denne enda, så tenkte jeg skulle få den med meg. Jeg leste boka for noen år siden, og syntes det var interessant å lese om hva slags metoder de faktisk benytter seg av for å komme i kontakt med kjendiser, og hvordan de legger press på dem, og forfølger dem. Noen av historiene som ble fortalt var og litt morsomme. Dro på smilebåndet noen ganger underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Fikk dessverre ikke sett filmen, men deler din oppfatning av boka. Syens at en del kjediser har seg selv å takke, og man kan av og til diskutere hvem som bruker hvem. Dette forsvarer ikke de verste overtrampene, men det er en fasinerende symbiose her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimLinnKirsten LundStein KippersundEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHeidi HoltanHarald KHanne MidtsundHeidi LIngvild SChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone Sundland