Hvor mange ganger har ikke jeg sitti her og sagt at nei den boka skal ikke jeg lese nei. Ikke søren. Så sitter jeg her inne da, og leser om den boka... Igjen, og igjen og igjen. Og før jeg vet ordet av det, så er jeg så nysgjerrig at jeg ikke klarer å la være å bestille den. Jeg var sånn med Twilight, og så med Hunger games og det siste nå er Fifty shades of grey. Jeg er svak! Men Hunger games er blitt til favorittbøkene mine. Det samme har Sookie Stackhouse novels som jeg ikke visste fantes engang før jeg fant de her inne. Så ja, dere ødelegger meg med alle lovordene deres om bøker, og jeg er svak som faller for det. Men fy søren så mye glede jeg får ut av det. Så takk!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har ikke lest noen av bøkene du nevner, men er du innom bokhandlere på nett og utenom
kan du ikke unngå de. Jeg har derfor satt mye mer pris på andre bokelskeres engasjement for litteratur som ikke er kommersielle verdenssuksesser akkurat nå:) Men! Altså enig i at leselista blir lang av å være her inne:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sånn har jeg det også. De aller fleste bøkene jeg kjøper, oppdager jeg på steder som bokelskere, goodreads og amazon, utover bokblogger. Umulig å stå i mot, de er jo så fristende, alle sammen - særlig når folk skriver gjennomtenkte omtaler og har gode diskusjoner rundt dem. Sukk...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er nok en glede og frustrasjon som deles av flere her inne, det krever en god del viljestyrke når man hele tiden blir bombadert med lovord og tips om bøker man ikke visste man ville ha. I likhet med deg så er jeg svak, det betyr at lesehaugen øker fortere enn jeg kommer gjennom den. Allikevel ville jeg ikke vært foruten, så jeg slenger meg på og takker :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

75% av de bøkene jeg har lest i år hadde jeg aldri i verden visst finnes, og hadde aldri fått lest de, hadde det ikke vært for at jeg er her inne. Og det er fakta =) Jeg elsker bokelsker'n, det er en flott side som utvider lesereportoaret mitt til det helt maximumme, jeg har så mange bøker jeg skulle ha lest at jeg er sikker på at jeg er død og begravet før jeg kommer halvveis.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og så skal du ikke se bort fra muligheten for at det gis ut en bok eller to til i mellomtida, heller..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei akkurat! Hehe =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha... kjenner meg sååå godt igjen! Hentet Hunger games idag, den skulle ikke jeg heller lese, og har fortalt min kjære at jeg MÅ jo lese Fifty shades og grey. Jada! Funnet mange bøker jeg aldri hadde tenkt på her inne, og det er utrolig flott! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

haha Godt å høre det ikke bare er meg som er lettpåvirkelig og svak når det kommer til bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det ikke bare helt fantastisk? I "gamle dager" gikk vi jo inn i bokhandlere på totalt måfå. Plukka ut de bøkene, som skrek til deg ifra sine sjokkselgere. For hvordan ellers skulle du vite at du valgte riktig?

Men nå er alt så mye enklere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle