Åhh...endelig! Noen som tør å si sin egen mening om Haikerens guide til galaksen!
Jeg stiller meg helhjertet bak deg Wolfcat, dette er virkelig noe av det største makkverke jeg noen gang har lest! Som du sier...han prøver så altfor hardt, og humoren var så lavpannet at jeg nærmest kunne se for meg forfatteren som krampaktig prøver å få en tverrs igjen idiotisk historie til å virke hvertfall litt gjennomtenk..uten at han får det til, etter min mening. Har prøvd å lese boka 2-3 ganger nå, siden det er så mange som sier den er såååå fantastisk...men for meg blir dette rett og slett for dumt! Dette er den første boka jeg virkerlig har hatt lyst å bruke som opptenningsved i peisen. En annen bok jeg for så vidt heller ikke er noe stor fan av er Løvekvinnen av Erik Fosnes Hansen.Men det er ganske enkelt fordi jeg syns handlingen var kjedelig, og platt skrevet. Har gjemt boka bak alle de andre bøkene i bokhylla,så jeg skal slippe å se den..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hihi, gi den bort til noen du ikke liker... Overrasker meg at du har orket å prøve Haikerens... mer enn én gang! Folk kan i hvert fall ikke si at du ikke har prøvd! Tvang meg til å lese den ferdig, men jeg kunne like gjerne drukket harsk tran i litervis... Det hadde jeg fått mer utav, siden det var stor manko på "Møller's-faktor" i den boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe har ikke lest denne boken, men vet at noen ganger kommer man til stengte dører!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Ann-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtTove