Du hadde helt rett, nå liker jeg faktisk den nye versjonen. Skulle allikevel gjerne ha fått lagt inn bøker uten å "følge" dem, men det retter seg kanskje snart det og.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Før het det vel "Legg til" eller noe i den duren, men det er vel samme funksjonen som før? For meg virker det også mer logisk med "Legg til" enn "Følg" (man legger den jo til i boksamlinga, det skurrer litt å si at man følger den i boksamlinga), men siden den gjør det samme, bryr jeg meg ikke så mye om det.

Men ja, før kunne man angi lesetilstand direkte uten å legge til boka først, så det kan jo være litt forvirrende når man er vant til den gamle måten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikVannflaskeLailaHarald KLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. Martol