Hørt noen gode hørespill i det siste? Og hvilke lydbøker passer til å kjøre bil til? Noen tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det kommer to nye krim-hørespill på CD nå i høst: "Christiania" av Vegard Steiro Amundsen m.fl, og "Den røde enke" av Stein Riverton. Jeg har skrevet litt mer om dem i lenken "Hvilke utgivelser gleder du deg til" (slet med å få til en klikkbar lenke her). Mer facts finnes også på hjemmesida til Lydbokforlaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er stas med nye produksjoner og utgivelser av eldre saker. Her er linkene: Christiania og Den røde enke. Skal få lagt inn bilder av lydbøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du burde høre Jokeren av Lars Saabye Christensen og Helgenen som lekte med ilden. Morsomme og underholdende hørespill. Ellers tror jeg at Jan Mehlum har en bok som er gjort om til hørespill, men er usikker på hva den heter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jokeren er en god klassiker som gjør seg like godt som hørespill som bok. De andre er underholdende. Flere av Mehlums bøker har blitt hørespill med variert utbytte for lytteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så vidt jeg vet er det laget hørespill basert på to av Mehlums bøker: "En nødvendig død" og "Din eneste venn".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, det var kjekt å vite! Da er det "En nødvendig død" som jeg har hørt. Blir gøy og høre den andre også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anna Karenina. Jeg falt for den (lyd)boka. Men om den passer til bilkjøring, det er jeg ikke sikker på :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette - særlig hørespill - er ting jeg kunne skrive mye om. Det beste hørespillet ever for meg, er "De elendige". "Historien om Gottlob" er en annen klassiker produsert på samme tid, men først utgitt på cd nå nylig. Når det gjelder lydbøker er det oppleseren som betyr aller mest. Alt Richard Herrmann, Nils Nordberg eller Trond Brænne (ta med Lasse Lindtner også) har lest, er høyt verdsatt hos oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir Sundet