Jeg leste at ulike utgaver av en bok ligger under samme bok. Men jeg fant ikke den riktig utgaven av Ulvenatten av Tom Egeland når jeg var innom boka. Men tenkt jeg skulle søke på Isbn og da fant jeg riktig utgave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg tror man finner andre utgaver på bokens side, dvs den som kommer opp når man søker. Tror de andre utgavene ligger nederst på bokens side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde samme spørsmål for en stund siden. Svaret jeg fikk var at dersom du søker på boken og klikker deg inn så ligger alle utgaver nederst på siden. Tidligere fikk man jo opp alle utgaver når man søkte på boken. Nå må man altså inn på en utgave for å se andre utgaver. Ikke helt logisk i mine øyne, men nå vet jeg jo at det er sånn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde det nå, men fant ingen andre utgaver. "Revejakta" prvde jeg på..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg søker på "Den siste revejakta" av Ambjørnsen og klikker meg inn på den boken som kommer opp, ligger det flere utgaver av boken helt nederst på siden. Det er bl.a. tre heftede utgaver (1983, 1988 og 2003) og en lydbok. Er boken du leter etter en av disse?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser det nå. Prøvde på en bok jeg hadde i samlingen og da går det ikke..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas