Tja. Pga lite fritid og når jeg først har hatt fritid, blitt søvnig av å lese boka, tok det meg tre uker å fullføre den. Det er ikke en bok man burde lese når man er trøtt og heller ikke når man har dårlig tid. Men fy søren for en bok! Jeg kan ikke si annet enn at den anbefales på det sterkeste, hold tunga rett i munnen og NYT den - fantastisk skrevet. Fordi jeg ofte duppet av, sovnet da jeg leste på senga og hadde flere dagers pause innimellom, husker jeg nok ikke halvparten av innholdet, men jeg frykter ikke, for den skal helt klart leses igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har lagt merke til mange trekker frem denne boka, men jeg har akkurat lest "Generalen i sin labyrint" og jeg må innrømme at jeg sliter med å hente innspirasjon til å begynne på en ny av Marquez.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den las jeg for mange år siden og kan huske at den sleit jeg med. Har senere lest andre av ham, men han blir nok ingen favorittforfatter hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brukte lang tid selv på denne boka. Men det var fordi den måtte leses nøye og ikke slukes. Og ja den havnet i bunken "må leses en gang til" her også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria