Da har Amazon lansert et nytt lesebrett i den populære Kindle-serien sin. Dette er et brett jeg gjerne kan tenke meg. Har derfor noen spørmål som jeg håper jeg kan få svar på. For det første , er det flere her som kommer til å kjøpe det? Den prisen som står oppgitt på Amazon er inkludert moms og frakt eller ikke? Og er det noen som vet om de selger det i fysiske butikker i Australia også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har bestilt Kindle Paperwhite og bytter dermed ut min Kindle 3.
Den endelige prisen avventer jeg til jeg mottar den, men mine utregninger for "Paperwhite without offers" (reklamefri), WiFi versjonen uten 3G, kommer på 1230 kroner med moms. Tollen tillater at PCer leveres tollfritt, og jeg tror at lesebrett kommer under denne kategorien. Prisen på 1230 kroner vil selvfølgelig bli påvirket av dollarkursen på det tidspunktet du bestiller.
Ved å bestille amerikansk adresse via myUS.com så sender Amazon nettbrettet til deg på denne adressen og firmaet med din adresse videresender Kindelen til hjemmeadressen din.
Jeg regner med å motta Kindelen i midten av oktober.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset. Hvor sikker er denne metoden for å få sendt Paperwhite hjem til Norge og tror Amazon kommer til å shippe Paperwhite til Norge i den nærmeste fremtid så jeg slipper å gå via myUS.com?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

MyUs.com er rimelig stort og etter å ha lest mange erfaringer så velger jeg å tro at det skal gå bra. Det er ingenting som tyder på at paperwhite kommer til Europa før jul i alle fall. Det vi vet er at den går i generelt salg via Amazon fra 1.oktober og at det da kun er salg i statene.
Dersom man velger å vente så snakker vi vel om noen måneder til 1/2 år etter det jeg har lest meg til på engelske nettsider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har et par spørsmål til angående Paperwhite. Koster det noe å benytte seg av MyUS.com og er det noe vits i å bestille 3g-versjonen av paperwhite? Vil 3g-funksjonen fungere her til lands når Paperwhite ikke er klargjort for Norge enda?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dersom du kun skal benytte adressen for enkeltkjøp, så koster det 10 dollar å leie adressen.
Du kan selvfølgelig betale mer for å leie over litt tid eller som fast adresse. Da blir det noe mer.
Prisene står på MyUs.com
Jeg har 3g versjonen av kindle 3 m/tastatur, men for min del så er det ikke så ofte at jeg har hatt behov for 3g. Som regel har jeg bøker nok på leseplata og kan laste ned hjemmefra når det er behov for det. Jeg ville valgt 3g dersom du reiser mye til områder med få "hot spots".
Det blir smak og behag + lommebok som avgjør.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips om myUS - er det en tjeneste du har erfaring med fra tidligere? Slet med å bestemme meg for hvilken adressetjeneste jeg selv skal benytte for å få feste klørne rundt Paperwhite fortest mulig, nemlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Karina,
Jeg har lest meg til myUs, så jeg har ikke benyttet meg av dette tidligere. Til tross for det så virker det på alle som har forsøkt at det fungerer og at det ikke har vært noe problem.
Jeg tok sjansen (bestilte 3 stk til kona og datter også). Det finnes som du skriver flere adresstjenester, men velger man et stort et, så går det vel helst bra. Vi får se hva som skjer i oktober når de skal komme.
Lykke til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha. Jeg har kjøpt og elsket hver kindle-modell siden den første som ble internasjonalt tilgjengelig, så det var aldri et øyeblikks tvil rundt paperwhite!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg. Uansett så er Kindle billig sett i forhold til andre duppeditter jeg eier.
:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL