Majorstuen antikvariat selger den til kr 125. Ellers så det ikke ut som om det var så enkelt å få tak i den i bokform. Som lydbok, derimot, bør det være mulig å få tak i den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I dag fekk eg pakke i posten, så no er "Overtalelse" på lese snart - lista mi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for hjelpa! Då er den bestilt frå Majorstuen antikvariat, og forhåpentlegvis snart på vei til bokhylla mi :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig! Nå fikk jeg lyst til å lese den på nytt ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg gler meg til den kjem i postkassen! Har sett filmen og likte den, men historia får alltid litt meir "kjøtt på beina" i bokform, så eg ser fram til å lese boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke verst at du fant den. Jeg har lett igjennom 25 nettantikvariater uten å finne den. Svært få bøker av Jane Austen var å finne til salgs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, eg har googla både lenge og vel uten å finne anna enn lydbokversjonen eller engelske utgåver. Er det verkeleg ikkje marknad for desse bøkene lenger, sidan det er så vanskeleg å få tak i dei? Eller er det andre grunnar til at dei ikkje er i salg lenger?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke godt å si. Enten vil ikke folk kvitte seg med bøkene, eller så er det kanskje ikke trykket og solgt så mange av de. Jeg bare registrerte at det var veldig få bøker til salgs. Men så bra at Iselin fant den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergTor Arne DahlKirsten LundAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard HolvikMarteSolHeidi HoltanLinda NyrudReadninggirl30TanteMamieVegardAnn EkerhovdRufsetufsaVibekeCathrine PedersenTheaNils Egil LieelmeIngeborg