Er det noen som vet noe om når den kommer? Jeg har akkurat fullført to'ern og venter spent på fortsettelsen! Jeg har hverken skrevet noe "Diskusjonsinnlegg" eller "Omtale" av sistnevnte, men la inn en liten kommentar til Nagels fine omtale http://bokelskere.no/tekst/63545/ av den.

Og jeg ser på forhåndsvisningen at jeg nå ikke klarte å lage "pen" lenking (det klarte jeg tidligere!), meningen var at ordet "omtale" skulle blitt selve lenken:(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er visst slik som før det: Omtale Men den lille hjelpeforklaringen under svarboksen er ikke der lengre. Noen som har sett den?

Rettelse
PS. Sorry...nå må jeg le: Den formaterings-hjelpen man trenger er jo plassert over tekstboksen nå, og ikke under som før. Derfor trodde jeg den var blitt borte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aha, - nå skjønner jeg! Jeg så faktisk den lille boksen over til høyre, men jeg førte bare musen over den, og skjønte ikke da hva jeg skulle gjøre. Men nå trykket jeg på den, og da kom jo hele forklaringen:-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ser ut til at det ikke er satt noen forventet utgivelsesdato, noe jeg mener er smart med tanke på press. Tiller selv sier han bruker ca 3-4 år på en bok og den siste ble utgitt i 2010. Om man går utfra det så kommer den tidligst i 2013, muligens i 2014 og kanskje så sent som 2015. Ser ut som du må smøre deg med tålmodighet og håpe på det beste :-)

Har ikke lest bøkene, men de står i hylla og venter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise Selnes