I tallstatistikken nederst på profilsida oppdaget jeg nylig at jeg hadde elleve favorittsitater, men under egne innskrevne sitater sto det null. Dermed måtte jeg inn på favorittsitatene og sjekke, og der fant jeg sannelig både de TO jeg sjøl har angitt som favoritter - pluss noen jeg har hentet fra leste bøker. Dette burde jeg naturligvis ikke begynt å tukle med, men siden der nå først var en knapp som kunne "avfavorisere", brukte jeg den på de sitatene jeg ikke betraktet som favoritter. Resultat: Nå har jeg ganske riktig to favorittsitater, men hvor ble det av de egeninnlagte sitatene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvis man går inn på de ulike bøkene så viser de et visst antall sitater selv om det finnes flere sitater fra boka. Det er kjipt:/.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... men jeg har fått tilbake det jeg mistet, og det holder for meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... og der var de dukket opp igjen - på rett plass. Takk til fikseren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamie