Denne helgen fortsetter jeg på Sauermugg 2007, siste bok i "trilogien" til Stig Sæterbakken, på Ipaden leser jeg Surviving Intimate Terrorism av Hedda Nussbaum. Om jeg blir ferdig med en av de ligger Little Dorrit av Charles Dickens klar. 
I tillegg leser jeg litt i Den blå planeten, oseanenes naturhistorie

Hva leser du i helgen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 32 svar.

Har nesten lest ei på ei helg. Det er Arnaldur Indridason si bok Gravstille. En god bok:-).Den passer hvis du vil ha noe lettlest og liker krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen har det gått i Nattsøsteren av Unni Lindell. Veldig spennende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat gjort meg ferdig med The catcher in the rye. Endelig får jeg vel nesten si - den fenget meg aldri helt.

Nå er det Middelsex som står for tur. Jeg håper det blir en opptur etter tre bøker på rad som har vært under middels.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ferdig med Kjærlighetens historie av Nicole Krauss og Sirkelens ende av tom Egeland. Skal starte på Pippa Lees hemmelige liv kveldsbok og Den vidunderlige kjærlighetens historie av
av Carl-Johan Vallgren som gåbok i morgen søndag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kun fagbøker: Norsk morfologi av Svein Lie, Morfologi og syntaks, Hans-Olav Enger m fl, og Lars Anders Kulbrandstad; Språkets mønstre. Gode fagbøker i f m norsk-studium. Ser at det ikke blir skjønnlitteratur på meg dette året...

Og så må jeg ikke bare friske opp gammel grammatikk, men også lære ny, da Norsk referansegrammatikk er på kollisjonskurs med den tradisjonelle grammatikken på flere område.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser blant annet Bronto Biff på Café Olala av Nhu Diep.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har nettopp startet på "Den som vandrer om natten" av Marianne Fredriksson, så den har jeg planer om å lese litt i denne helgen. Holder fortsatt på med "Brente skygger" i tillegg...Får se hvor mye tid det blir til lesing :-) God lese-helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den usynlige broen vert mitt selskap denne helga. I tillegg har eg henta Fifty shades Fanget på biblioteket. Skal lesast i lesesirkel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal lese Lucky Break av Esther Freud, og så Woman In Black av Susan Hill. Om jeg blir ferdige med de før helgen er omme skal jeg prøve meg på The Phantom Of The Opera av Gaston Leroux :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Good Omens av Neil Gaiman har førsteprioritet, deretter Møkkajobb av Christopher Moore, og Quiet av Susan Cain. Og jeg gleder meg nå som jeg endelig kan fokusere helt på lesingen igjen! Mer enn det tror jeg ikke jeg kommer igjennom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Making Money av Terry Pratchett ble påbegynt i dag, har lest den før, men er inne i en Discworldperiode nå :) Hva mer som leses i helgen er ikke planlagt, mer Pratchett kanskje, eller noe helt annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser Reisen til nattens ende av Louis-Ferdinand Celine fordi Charles Bukowski nevner romanen i diktet the inquisitor som du finner i diktsamlingen Mockingbird wish me luck. Ved siden av leser jeg(og oversetter til norsk alle diktene jeg ikke forstår) diktsamlingen Mockingbird wish me luck av Bukowski for andre gang i år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å det er så frustrerende! Mockingbird wish me luck fjernlåner jeg fra et annet bibliotek og da jeg kom til side 53 ser jeg den er revet ut! Ahh! Noen ulemper må det nesten være når vi er så heldige å få låne gratis bøker. Da skal jeg lese diktsamlingen Be angry at the sun av Robinson Jeffers ved siden av Reisen til nattens ende fram til jeg har vært på biblioteket på mandag og sendt tilbake og bestilt en ny Mockingbird. Be angry at the sun er også en bok som Bukowski nevner i et dikt i boka Mockingbird, faktisk er det derfor jeg leser Mockingbird på nytt; jeg husker ikke hvilket dikt det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må lese ut siste bok i evighetsserien "Sønnavind", som skal videre til min mor, og "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll, som skal tilbake til sin eier neste uke. På senga leser jeg Richard Herrmanns dronningtrilogi, dvs hans bøker om Elizabeth 1, Maria Stuart og Victoria i ett bind, den er for tung til å lese noe annet sted enn hjemme. Gleder meg til å bli ferdig med Elizabeth 1, for den har jeg lest før, og gå løs på nytt stoff. Men så falt jeg i et svakt øyeblikk på Narvesen, og kjøpte biografien om Åge Aleksandersen som nettopp var kommet i billigutgave, og da måtte jeg begynne på den også...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helga skal eg lese "Drep ikke en sangfugl". Har høyrt mykje bra om denne boka, så eg gler meg:-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du har god grunn til å glede deg for det er en fantastisk bok :)
Spent på å høre hva du syntes etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker deg og jeg finner deg uansett av Jon Gangdal. Etter den blir det Etter Karlsvogna av Jon Magnus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og Franzen blir ikke venner. Ga meg etter noen hundre sider i Frihet og nå lider Korrigeringer samme skjebne. Jeg ser ikke storheten. Så denne helga begynner jeg på en tilnærmet komplett utgave av Victor Hugos De elendige. Utgaven jeg har er trykket på Nationaltrykkeriet i Oslo i 1930 og lukter røyk:)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja ja ja, mye heller Victor Hugo enn kjedelige Franzen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga skal jeg fortsette med djevelkysset av Unni Lindell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I helga skal eg lese ferdig "Døden kommer til Pemberly". Dersom det blir meir lesetid kjem eg nok til å starte på "Mississippi".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Av alle bøkene på denne lista, holder du på med den som frister meg mest. Håper den er så bra som den høres ut på forhånd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du meiner "Døden kommer til Pemberly"? Eg likte den godt, men som ihuga fan av både P.D James sin krim og "Stolthet og fordom" er det kanskje ikkje så rart. Men, på tross av forkjærligheten min til både James og Austen, så nådde boka ikkje heilt opp til forventningane. Men absolutt verdt å lese for dei som er svake for Mr og Mrs Darcy!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjenner forfatterne bare fra TV fra før, så jeg vil jo vurdere boka på nokså fritt grunnlag. Syns generelt at pastisjer - altså å skrive om andre forfatteres karakterer - er en svært god ide.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg At home av Bill Bryson. I dag fikk jeg også tak i Middagen av Koch, Hauk og Due av Langeland og Den usynlige broen av Julie Orringer. Gleder meg til å lese disse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp begynt på Henrik Langelands "Verdensmestrene", og håper å få tid til å lese en del i den. Har ikke lest noe av ham tidligere, så jeg er spent. Koser meg så langt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den første Fifty shades-boka har akkurat ankommet. Jeg skal sjekke ut hva alt oppstyret kommer av.
Er også i gang med Laila Stiens 33 år, 33 noveller. Så langt leder ikke overraskende Stien...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå skal jeg hjem og lese ut "Innsirkling 2" som er veldig god, men ikke akkurat så lystelig, så jeg gleder meg til å gå over til "Døden kommer til Pemberley";)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det blir mye aktivitet denne helga, og kanskje ikke så mye tid mellom to permer. Men jeg håper i alle fall å komme i gang med neste leseprosjekt: Iskald glød av Melanie McGrath. Denne ble det raskt veneteliste på etter å ha vært stilt ut som "ny bok" i biblioteket noen dager. Som så ofte før er forfatteren ukjent for meg, men baksideteksten fristet.

Det blir noen timer i bil i tilknytning til nevnte aktiviteter. Disse skal benyttes til å høre Nils Nordbergs deilige krim-stemme lese Lahlum bok nr 2. Satelittmenneskene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helga les eg Av jord er du kommet av Chris Tvedt. Den er verkeleg bra. Dessutan les eg Skyggene og regnet av Håkan Nesser. Den sistnemnde boka les eg heilt saaakte, fordi eg kosar meg så med språket og den underfundige humoren.

Dersom eg blir ferdig med ein av desse bøkene i løpet av helga, skal eg ta til på Fugl Føniks, den siste i Dødslekene-trilogien av Suzanne Collins.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aha, holder på med Fugl Føniks nå... Blir sikkert ferdig i kveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg: Kafka på stranden av Haruki Murakami. Spennende. Ser det er flere som har den som favoritt. Jeg har også lånt Kongens hjerte av Gaute Heivoll.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors