Burde egentlig kalles: er det noe poeng i oppfølgere skrevet av andre forfattere?
MItt noe misfornøyde innlegg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det hørtes da skuffende ut. Jeg flytter den ikke oppover på prioriteringslisten da nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har kommet en del negative og for all del positive omtaler om akkurat denne boken, tydelig at den engasjerer. Den blir min neste som skal leses, er spent om jeg vil like den men leselysten er ikke helt på topp for tiden så det kan ta litt tid:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slutter meg til din vurdering: Dette var da begredelig. Jeg har hittil vært en stor beundrer av James, men her falt hun et par hakk i min aktelse. Ikke bare var historien søkt og uinteressant, men språket og skrivestilen ble bare patetisk: Hun prøver tydeligvis å legge seg tett opp til Austens stil, men mestrer ikke den sylskarpe ironien, og da blir det ganske platt.

Et visst innblikk i britisk rettspraksis for 200 år siden var vel det utbyttet jeg hadde av denne boka, ellers var det lite å hente av kvaliteter. Dette burde P. D. James ha holdt seg for god til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander