Det hender man kan gjøre et kupp på biblioteket.
Jeg stakk innom biblioteket i Porsgrunn bare for å slå ihjel litt tid inntil bussen min gikk. De hadde en liten bunke med bøker som de ga vekk, jeg så igjennom dem og der fant jeg Haiene av Jens Bjørneboe som jeg har lest og hadde så stor glede av :) Utrolig glad for at jeg kom over den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Lokalbiblioteket mitt har flere hyller som hele tiden er fulle av utgåtte bøker, og så tar de 50 kroner for en stor pose. Jeg har funnet mye interessant der, spesielt av biografier; Cora Sandel, Doris Lessing, Agnar Mykle, Aksel Sandemose, Olav Duun, Johan Bojer, Arild Nyquist, Rolf Jacobsen for å nevne noen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er utgåtte bøker? Kan ikke forstå at bøker av annerkjente forfattere kan være utgåtte!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

De selger bøker som ikke blir lånt pga plassmangel hos flere. Det kan også være pga ny utgivelse og/eller ny oversettelse/ny språkdrakt. Tror jeg da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Kanskje utgått som i utgått av bibliotekets samlinger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mente det i overført betydning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBenedikteJohn LarsenStian AxdalDagfinn JakobsenBjørg L.Torill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinn