Klarte ikke helt å gjøre meg ferdig med historien så jeg var innom biblioteket og lånte filmen med meg hjem.

Jeg var spent på hvordan de hadde klart å lage film av denne romanen som har så lite handling, men som er så rik på tanker og betraktninger.
Per Oscarsson som har hovedrollen klarer med sine replikker og handlinger å gi oss bilde av en forstyrret, sulten, blakk og dypt ensom mann, og dette bilde har imponerende nok mange likheter med romanpersonen og med stemningen i boka.
Det var en flott film og utrolig bra skuespillerkunster.

Flott å avslutte leseprosjektet med å se filmen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har filmen, da kan jeg glede meg til å se den igjen. Jeg tror jeg har sett den på TV for "hundre år" siden i sort hvitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja den kan du glede deg til :) Stemmer at den er i sort/hvitt og det bare forsterker denne triste historien.
Nå kan man jo selvfølgelig ikke sammenligne boken og filmen, men jeg koste meg med filmen med historien i boken friskt i minne. Ville nok ikke satt så stor pris på filmversjonen om jeg ikke hadde lest boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte