Shopoholiker-bøkene, eller hva de het, av Sophie Kinsella. Aner fremdeles ikke hvorfor jeg led meg gjennom opptil flere når jeg hatet den første. Jeg er vanligvis velvillig innstilt til bøker som ikke faller i smak hos meg, smaken er jo som kjent som en viss kroppsdel, etc. Men hovedpersonen i disse bøkene...gode Gud. Det kan være rosa virkelighetsflukt og avspenning så mye det vil for meg, det funker dessverre ikke når det eneste jeg føler for er å melde henne på til Luksusfellen og deretter lese Marian Keyes for å gjenvinne min tillit til det man kaller chick-lit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt nederst på denne tråden finner jeg til slutt en som har akkurat samme syn som meg..... Kom bort i en slik bok ved et "uhell" på ferie for en stund siden, men til tross for feridmodus der hodet går for halv maskin havnet den i bøtta etter ca 40 sider. Og det var minst 30 for mye.
Husker ikke tittel, men historien gikk på en ung dame som brukte for mye penger og som hadde en flott sjef som hun stadig kranglet med, og han tålte tydeligvis det meste av hennes oppførsel. Dette blir lavmål under det jeg orker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe ja hvorfor gjør man noe mot bedre vitende - godt spørsmål. Kanskje nysgjerrighet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandTotoroBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenHarald KLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågritaolineConnieHelge-Mikal HartvedtAliceInsaneMartinMads Leonard Holvik