Disse oppdaget jeg nå at jeg har glemt å legge inn. Leste de helt tilbake i 1987. Kanskje de tåler å leses om igjen? Takk for påminnelsen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Godt mulig de tåler å bli lest om igjen, jeg har likt alt jeg har lest av Doris Lessing. Hun er virkelig en verdig Nobelprisvinner! Min favoritt til nå er "Den Gyldne Notatbok". Har du lest den? Har nettopp begynt på "Jane Somers dagbøker", og er spent på om også disse innfrir forventningene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke lest den, tror ikke jeg har lest noen andre enn Jane Somers' dagbøker, og det er lenge siden. Derimot har jeg flere uleste i hylla; Det synger i gresset, The Good Terrorist, Sommeren før mørket, og Det femte barnet. Spent på hva du synes om Jane Somers' dagbøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gir gjerne en tilbakemelding når bøkene er ferdiglest!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane