Alt tyder på at det er flere enn meg som liker diktene du legger ut, du mottar mange stjerner for dem. Så du må gjerne publisere flere her på denne siden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Ja, jeg er overveldet! Jeg kan ikke annet enn takke!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er deg vel unt ! ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk :-) Husk at det er DU som fikk meg til å gjøre dette! Jeg holdt pusten etter å sendt det første, men da jeg fikk så kjekke tilbakemeldinger, prøvde jeg meg på flere..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flotte dikt som ikke bør ligge urørt. "Det var den gang". Diktene blir som egne barn når man selv har laget dem. Som jeg har nevnt tidligere kanskje en fremtidig bok?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

smiler...om det skulle bli noe av, ville jeg tilegne dem til deg. Jeg har dem heldigvis håndskrevne og daterte!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Om det blir noe av, så komme jeg garanert til å kjøpe et eksemplar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ler... vi får se... men takk likevel!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det hadde vært litt av en ære! Husk at mange trenger noen ord om de samme følelsene som du. Ord helbreder, lindrer ut fra sitt ståsted.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gode ord og ditto musikk kan være betydelig lindrende, og det er helt uten uheldige bivirkninger, - slik tilfellet er med de fleste legemidler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var veldig vakkert og klokt sagt!
Ja,ord kan være til lindring,det er så sant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLailaHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik RøkkumHilde Merete GjessingEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågritaoline