Jeg synes denne boken var litt kjedelig i starten,men den ble bedre etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Camilla Läckberg er ikke en dårlig forfatter og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er blitt ganske hektet på disse krimbøkene hennes. Men en ting irriterer meg veldig - når man leser fra Patrik sin side så føler jeg at man kan se kvinnen i han. Altså, man ser at det er dame som har skrevet boka. Når Patrik skilderer ting bruker han ord som vakkert og sånn, nærmere bestemt ord som ikke menn bruker. Men det er nok bare meg. Bøkene kan i alle fall anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker godt at bøkene blander krim og roman. Bøkene følger ikke bare janken på morderen den følger tett på hovedpersonene. Er eing i at bøkene blir bedre utover. men det er jo slik at etterhvert som man skriver, blir man mer varm i trøya :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fjellbacka er et fint lite sted og det er artig å lese bøker fra steder en har vært. Liker også å lese bøker som det er laget film om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg helt enig i, jeg strevde litt for å komme i gang. Men alle de neste bøkene fra Fjällbacka blir bare bedre og bedre, etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag