Snublet over en bitteliten feil. Når man går inn på "Skriv ny omtale", så heter siden "Nytt omtale". Altså, overskriften på siden er riktig, men tittel-teksten som dukker opp i tab-en e.l. i selve browseren kaller det for "nytt omtale". :)

Også lurer jeg på om dette er en feil eller ei: da jeg skrev en omtale på en bok ingen andre hadde omtalt, endte naturligvis omtalen min opp på den plassen for de beste omtalene. Men da jeg oppdaget en skrivefeil og skulle redigere, ble bare den "nederste" rettet opp. I omtalen som dukker opp øverst, var feilen fortsatt der. Var jeg for utålmodig, eller er dette en feil? (Jeg la hele omtalen inn på nytt etter å ha ventet litt for å se om den oppdaterte seg).

Takk for at terningen kom tilbake forresten, og at bokdetaljene har blitt flyttet lenger opp. Hurra! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Når man går inn på "Skriv ny omtale", så heter siden "Nytt omtale".

Fikses ved neste kodeutrulling, takk!

Men da jeg oppdaget en skrivefeil og skulle redigere, ble bare den "nederste" rettet opp.

Ok, i løpet av dagen i dag ble dette endret; nå viser bare en versjon av omtalen din på en bokdetaljside, den skal tilogmed være oppdatert når du redigerer, bank i bordet :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Supert! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir Sundet