HVa syns dere om å skrive en bok om vampyrer folkens? Hvis dere har noen andre ideer så kan dere skrive det i komentar feltet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvis du har tenkt å skrive om vampyrer lønner det seg ihvertfall å gå gjennom hva som allerede er skrevet, både gammelt og nytt, slik at du ikke utilsiktet 'kopierer' noen andre, og også fordi det er lettere å lage noe nytt når du vet hva som finnes fra før. Det er mange som skriver om vampyrer. ;)

Anbefaler forresten denne boken: On Writing Horror, A Handbook by "The Horror Writers of America".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for at dere andre bokelskere hjelper meg! Jeg setter virkelig pris på hjelpen jeg for:-D i diskusjonen små historier skal jeg skrive begynnelsen til historien når jeg er begynnt på den:-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo så mye av det nå om dagen, det er liksom det som er "in" nå, blir vel vanskelig å få noe helt nytt ut av tema uten at det toucher bort i scener og temaer som allerede er blitt brukt. Men for de leserene som elsker vampyrer, så er det vel de som aldri kan få nok av det, så markedet er vel der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

JA det er ikke så mye som jeg kan skrive nå som ikke har blit brukt før. Men jeg tror jeg skal tenke litt på det med vampyrer...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaja, for all del =) Man skriver om det man har lyst til å skrive om, og som man føler seg tryggest til å skrive om. Kanskje vampyrer er akkurat din ting, og du får en kjempegod historie ut av temaet...hva vet vel jeg, hehe... dessutten alt man kan tenke seg av temaer har jo ganske sikkert blitt skrevet om allerede, så det å finne noe helt nytt å skrive om er nok nærmest umulig likevel. Jeg skriver på en bok nå jeg også, og der er det undertemaer som; Nedbrutte kvinner, det gamle slaveriet i Amerika, woodoo og spøkelser....ganske oppbrukte temaer det også, men jeg skriver om det likevel =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva med å lete litt i norske myter og sagn? Mye spennende å ta tak i der og :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

TAkk for tipset Vibeke!:-D Jeg hadde ikke tenkt på det så det skal jeg prøe ut:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal Hartvedt