Helt enig!
Har skrevet inn forslag om å gå tilbake til det gamle systemet, uten dette skillet mellom bokomtaler og bokdiskusjoner, i Andrés forslagskasse. Håper mange, mange vil markere seg enig i det!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Så lenge en del folk fortsetter å skrive mest for sin egen del, og ikke bryr seg om det de skriver har noen relevans for andre, så kan jeg ikke si at det spiller så stor rolle om det fortsetter som i dag eller vi får alt under OM BØKER igjen som vi hadde før.

Nå virker det som de fleste hiver seg på BOKOMTALENE, og da kan jo diskusjonene bli stående litt på siden, istedetfor å forsvinne i løpet av kort tid som de gjerne gjorde før, tenker jeg. Så akkurat en bokomtale: "skal lese, men på norsk". Et godt eksempel på det jeg skriver over her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg beklager, gretemor, men nå forstår jeg ikke helt hva du mener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har vært mange diskusjoner om å endre dette med bokomtaler/bokdiskusjoner/hvordan få vekk de såkalte one-linere som Oddmund kaller de, de som skriver kun for egen del. Så får vi en endring, men da vil vi ha tilbake det gamle. Det forstår ikke jeg.

De som ønsker å diskutere sin bok og bokomtale kan legge den ut begge steder, kopiere, lim inn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ser poenget ditt, gretemor. Ser at det kan være argumenter for begge måter å gjøre dette på, selv om jeg personlig har lagt mest vekt på argumentene for "gamlemåten".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser