Da har jeg laget tre nye tråder for denne felleslesingen.

TREDJE STYKKE

FJERDE STYKKE

OPPSUMMERING

PS. Familiære og personlige utfordringer gjør at jeg dessverre ikke har tid eller energi til å delta i diskusjonene. Beklager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er det som er så fint med diskusjoner på nettet, at man kan plukke dem fram og fortsette når det passer. Takk for at du startet trådene, og jeg håper du kommer tilbake når du har bedre anledning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det meste jeg har tenkt er allerede blitt nevnt så jeg føyer meg til de andre og gode innleggene i tråden. Som flere her nevner synes jeg og det er vanskelig å kommentere og få noe ordentlig tak på historien. Legger allikevel ut det jeg la spesielt merke til og tenkte, selv om det sikkert blir litt repetisjon.

Stykket handler på overfaten om sult, men som flere er inne på er jeg usikker på om det er sulten som fører til at han oppfører seg som han gjør. Stoltheten, redselen og hans begrensede sosiale sirkel har jo ingenting med sulten å gjøre og det er kanskje like mye det boken handler om. 

Det er ingen tvil om at han har ett ustabilt følelsesliv, det skal ikke mye til før han faller i dyp fortvilelse, men like lite til før han er i skyene av forventninger. Han er tydelig påvirket av sulten, men det kan se ut som han er plaget av mer en det, selv om jeg spesielt likte denne setningen.

"Jeg var bleven drukken af Sult, min Hunger havde beruset mig."

Det har vært snakk om de "lidende kunstnere" og at man ikke er en ordentlig kustner om ting faller lett på plass. Kan det være noe med det han prøver å få fram? Hvordan en god kunstner skal leve og få inspirasjon og kanskje hvordan dette påvirker ikke bare kunstneren, men kunsten?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik Røkkum