Jeg ser at muligheten til å eksportere boklister er fjernet, mens det ennå er mulig å importere boklister. Jeg skulle gjerne hatt denne muligheten, så jeg slipper å registrere bøkene mine på nytt når jeg lager min egen database med den funksjonaliteten som bokelskere nå har mistet.

Jeg ser at du forsvarer innføringen av å Følge en bok. Det jeg gjør når jeg registrerer en bok er at jeg legger den inn i min boksamling, så følger jeg andre bokelskere for å se hvilke bøker de har i sine boksamlinger og hvilke bøker de leser. Jeg følger ingen bok, jeg registrere en bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg må bare si meg enig. Begrepet å "følge en bok" virker helt underlig. De fleste bøker jeg registrerer her har jeg hjemme i en bokhylle. En EKTE bokhylle, fra IKEA. Jeg følger ikke disse bøker, siden jeg som oftest vet hvor de er. Jeg "følger" mine venner her på nettsidene. Jeg "følger" ingen bøker.
Nei, dette var underlig,

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne funksjonen lever ennå - på Bokesport.
Du finner den i menyen på profilsiden din

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VariosaKarina HillestadEmil ChristiansenPiippokattaGunillaHarald AndersenIngeborgSynnøve H HoelGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliTheaAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanneReidun Granberg