Jeg kunne ikke dy meg for å kaste meg på denne lenken med et annet ønske. "Grønne gressganger" var en av mine første voksenbokopplevelser;), den sto i hyllen til mor og far, hadde gul innbinding og var uten bilder eller tegninger, - og jeg syntes den var fantastisk! Jeg tror den starter omtrent slik "På et topografisk kart over Wyoming kan man se ..", og Wyoming har siden hatt en egen plass i mitt hjerte;)
Senere lånte jeg de to første bøkene på biblioteket så jeg fikk lest hele serien, og enda senere arvet jeg "Grønne gressganger" og kom over "Hans venn Flicka" på et loppemarked, også den med gul innbinding. Etter det har jeg jaktet på "Flickas sønn" i samme innbinding, men dessverre uten hell. Så er det noen som vet hvor den kan skaffes, vil jeg bli veldig glad:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Ganske fint at Hans venn Flicka har blitt til min venn flicka for flere av oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er den med gul innbinding jeg har lest. Men de hadde bøkene på skolebiblioteket, så jeg oppfattet den absolutt ikke som en barnebok... Egentlig var "Grønne gressganger" min favoritt av disse tre bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min også, for det var den mest romantiske;))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja....det var nok den første romantiske boken jeg leste :) Men jeg likte også veldig godt historien om Nell, og det med oksen og steinen gjorde dypt inntrykk på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsket de bøkene som liten, og snubla over de på biblioteket en gang som voksen. Og en dag begynte jeg å bla i den første boka mens jeg spiste frokost. Det endte opp med at jeg aldri dro på jobb den dagen for jeg måtte lese ut alle tre bøkene :o (jobbet selvstendig). Så mye betyr de bøkene for meg haha.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du finner den her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå bestilte jeg Hans venn Flicka her, thank you very much, gretemor. Dette var et av dagens høydepunkt, for det har vært en fin dag i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk i dag jeg også. Men feil bok... så jeg håper de har flere så jeg kan bytte. Ellers har en venninne funnet en på loftet nå og vurderer å selge til meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott! Takk skal du ha:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnChristofferAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe Solstad