Jeg har sett programmet for festivalen. Der er det noe for enhver. Skal dere være med på noe av det som skjer, og eventuelt hva? Jeg har veldig lyst, men tror ikke jeg har tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg gleder meg veldig til å dra på bokfestivalen! Jeg var frivillig i fjor og elsket det, uheldigvis fikk jeg bare feilmelding da jeg prøvde å melde meg som frivillig i år, og fikk aldri svar da jeg mailet arrangør om det :(
Dog da får jeg i det minste tid til å se på alt det spennende som skjer! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt småbizzy til helgen, men skal jo selvfølgelig innom. Det er så stas å gå rundt og bare kikke og bla litt. Og ende opp med litt flere bøker man ikke har plass til hjemme :p Og får jeg med meg noen forfattere blir det bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bor ikke i nærheten av Oslo, men har bestilt hotellrom fra fredag til søndag og har lagt opp helga etter programmet og det jeg ønsker å delta på. Det er et ganske tettpakket program for min del, men det er derfor jeg er der den helga så hvorfor ikke:-) Jeg gleder meg så enormt mye!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal selv på hytta og ikke på festivalen, men det var deilig å lese et så entusiastisk innlegg. Håper det blir så bra som du ser for deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må sette meg grundigere inn i programmet. Det eneste jeg vet i skrivende stund er at jeg skal stikke innom Tanum for gratis vafler, og at jeg først ble glad da jeg så at Tor Åge Bringsværd var på programmet men bare skulle snakke om Ruffen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild Rosslund