Jeg har funnet Bokklubbens versjon av den første boka i denne serien om Flicka som kom ut i 1973, men den heter ikke Min venn Flicka, derimot Hans venn flicka. Tror du det er den du er på jakt etter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er nok helt sikkert riktig, Gretemor, tittelen er Hans venn Flicka. Men på engelsk tror jeg tittelen var My friend Flicka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hans venn Flicka" - hmm. Det var jeg ikke klar over. Har jo alltid husket denne som "Min venn Flicka". Men skal sjekke ut. Takk for tips :) Så lenge det er samme versjon (utseende) så går det jo helt fint.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita Ness