Ny layout. Spennende.

Pene farger. Meg like farger.

Klikk, klikk, klikk, klikk... Alt jeg har lyst til å gjøre er plutselig to klikk unna, ikke bare ett som tidligere. Og må jeg virkelig "følge" en bok for å få den inn i biblioteket mitt med ett klikk?

Jeg tror ikke akkurat jeg dør av de forandringene som er foretatt, men legen min sa her om dagen at det nok skulle litt til å ta livet av meg, så det betyr ikke alt er bra her inne.

Min umiddelbare følelse er at man har fått ny funksjonalitet som følge av oppdateringene, og har lagt ut "alt" uten egentlig å tenke gjennom hva folket vil ha.

Så kan det også hende at om jeg hadde brukt et av disse fantastiske nettbrettene, så ville forandringene virker mer logiske... Vet ikke, jeg kjøper ikke nettbrett bare for å teste det ut;)

Hadde det vært mulig å fått en oversikt over de endringene som er gjort, og en mulighet til å velge om vi liker dem eller ikke? (Selvfølgelig forutsatt at man har mulighet til å vri ting tilbake i retning av sånn som det var...)

Jeg vet bokelskere.no ikke er et demokrati, men det er et faktum at i venten på noe bedre, så er demokratiet det beste vi har.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tror dessverre ikke det er noe bedre om vi bruker lesebrett. Jeg bruker både pc og lesebrett, og jeg liker ikke forandringene :( Synes det tar lenger tid, er mer tungvint - men vi vender oss kanskje til det etter hvert....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du gjør lurt i å stille spørsmål direkte til Andre´, da kan han gjøre en vurdering om de ønskene flere bokelskere har til endringer/forbedringer og du får kanskje et svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg veksler mellom å kommentere ting her og gi beskjed direkte til Andrè. Når det er ting han kan ta enkelt og greit alene, får han direkte beskjed. (Som han kan velge å gjøre noe med eller ikke).
Men siden det her er snakk om en større "sak" hvor flere har synspunkter, så vil det stort sett være greiere at alle synspunktene samles på ett sted. Da kan Andrè lese dem her og gjøre hva han vil, og andre kan lese dem her og kommentere at "det var dumt sagt" om de vil.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker også farger, og kakediagrammet er blitt mye mer fargerikt! :)

Men rent bortsett fra det, så føler jeg at jeg ikke kjenner meg igjen her, og har hittil på sett og vis steila litt, surra fram og tilbake, gått meg vill osv... - hver gang jeg har prøvd å finne fram. Så har jeg logga meg ut igjen.

Umiddelbart føler jeg "at alt var så mye enklere og bedre før..."
Og mer oversiktlig.
(Men nå ser jeg at forhåndsvisningen når jeg sier noe, kommer automatisk under her, og det var vel en liten forbedring!)
Men likevel:
Tror det vil ta en god del tid før jeg igjen vil føle meg ordentlig hjemme på bokelskere nå, gitt...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL