Helt enig i at kommentarene til andre bokelskere i profilen er mye viktigere å lese enn stjerner gitt til andre. Det blir mer rotete når de opptar plassen for kommentarene.
Faktisk så synest jeg det er mer tungvint å finne fram nå enn det var før, men det kommer vel justeringer etterhvert som gode tips kommer inn.
Kanskje begynne med å minske skrifstørrelsen

Jeg ønsker og maser fremdeles om at de manuelt innlagte bøker kan samles slik at vi kan søke på de.
Det hadde vært en forbedring det :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg. Synes at kommentarene kun bør være svar/innlegg på personens profilside. Første gang jeg gikk inn ble jeg helt forvirret og gikk ut og inn noen ganger.

Jeg savner også at man kan søke på bøker man selv har lagt til. Nå har jeg ikke sjekket hvordan det ligger an med å søke på forfatter på egen/andres side. Før måtte jeg søke forskjellige ganger noe jeg opplevde irriterende. Skriver man inn hele forfatterens navn var det ikke sikkert at man fikk opp forfatterens bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Manuelt innlagte bøker og e-bøker lider tildels samme skjebne her inne. Jeg har lagt inn flere e-bøker som ikke vises ved søking på forfatter eller bok. Merkelige at dette skal være så problematisk, på andre nettsteder som f.eks. "Library Thing", blir alltid bøkene samlet, og man kan se hvor mange eksemplarer som er registrert. Det er bra at du maser Karin, forsett med det, kanskje det en dag fører frem. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser