Skulle flytte en bok fra Ønskelista til Skal lese. Den bare forsvant, vet ikke hvor det ble av den. Søkte på nytt etter den på Finn bøker og da fant jeg bare en digi.bok som jeg måtte legge inn på Skal lese. Hva har skjedd?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Hva kan jeg gjøre for å gjenskape problemet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje prøve på din egen side:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette nettstedet består nå av mange bevegelige deler, og det er ikke så enkelt å feilsøke problemene som oppstår.

Informasjon som kan hjelpe er:
Hvilken side stod du på når dette skjedde?
Bruker du en spesiell nettleser, et nettbrett eller en mobiltelefon?
Hva mener du med "Den bare forsvant"; ble du kastet til en ny side, eller forsvant boka mens du sto på samme side?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte jeg fikk prøve en gang til før jeg svarte deg med en annen bok og denne gangen fungerte det helt fint :))

Det jeg gjorde var å klikke på boken som lå på "Ønsker meg" hylla, kom da til siden hvor lesetilstand sto og klikket deretter på "Skal lese". Da forsvant boka fra min samling. Kanskje det kan ha noe å gjøre med at nå ligger den her inne bare som digi-bok og ikke som det eksemplaret jeg hadde. Boken heter "Mannen som ikke var morder".

Stakkars deg, du har visst fått litt å slite med idag, men som du sikkert vet så er Bokelsker favorittstedet til så mange, inkludert meg så det er viktig at ting fungere :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har samme problemet her.. skulle flytte bok fra en liste til en annen, men boka kommer ikke opp på lista, men samtidig så er den regnet med når jeg går inn på listen å sjer på antallet bøker som skal ligge der, for da er det et antall på framsiden og et antall inne på selve lista..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorBeathe SolbergGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese Holm