Jeg skulle legge inn den nyeste utgivelsen av "Honningtunger" av Helene Uri nå i dag tidlig. Men der lå kun den forrige utgivelsen. Fordi jeg syntes det var litt merkelig (tidligere har jeg funnet stort sett alt jeg har lest av både gammelt og helt nytt), så sjekket jeg opp en annen bok av samme forfatter. Boken "Dyp rød 315" har jeg liggende i mitt bibliotek fra tidligere - i en ny utgivelse. Men når jeg søker på boken under "Finn en bok" er det kun en gammel utgivelse som vises. Den nye utgivelsen vises altså i mitt bibliotek, men ikke når man søker opp boken under "Finn en bok".

Hva er det som skjer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvis du klikker deg inn på hovedsiden til boken og scroller deg helt nederst på siden kommer det opp andre utgaver av samme bok. Finner du den ikke der heller?

Den nyeste er heftet fra 2010.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk Vibeke. Der lå det jo.

Litt lite logisk kanskje at andre utgivelser bare er tilgjengelig ved å klikke seg inn på den ene utgivelsen som kommer opp når man søker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig, vi får hjelpe hverandre fram til vi finner ut av alt nytt.

Vet ikke om det er logisk eller ikke, men uvant er det hvertfall :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete Gjessing