Er det ikke mulig å følge andre bokelskere? Jeg finner ingen måte å gjøre dette på fra profilsiden.

Størrelsen på alt har blitt økt regner jeg med. Første gang på nye siden fikk meg til å føle meg som et nærsynt barn som kikket på billedbøker. Med påfølgende mangel på oversikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det er jammen helt riktig. Skal fikse!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Med det samme du er der, så ser det ut som knappen for å fjerne bøker fra boksamlingen er borte også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den finner du ved å klikke på "Følger boka":

Skjermbilde

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, slutt å følge blir det samme som det gamle fjern.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om det hadde vært mulig, hadde det vært veldig fint å fått en "søppelkasse" der man kan sortere bøker med å klikke å dra. Det hender jeg oppdager at jeg har flere bøker dobble, og da ville det vært så mye mer lettvint å kunne gjøre det der enn å måtte gå inn på hver enkelt bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg savner også den lille opplysningen, hvorvidt man følger en bokelsker eller ikke. Den kunne vi tidligere se når man gikk inn på profilen til en bokelsker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolsiljehusmorBeathe SolbergGro-Anita RoenKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese Holm