1. juni 2010 leste jeg i New York Times en bokanbefaling om en ny roman i USA. Den vil jeg gjerne lese. Så vidt jeg husker handlet den om at en mann oppsøker et eller flere mennesker fra sin ungdom, og at livet på et eller annet vis kommer i gang igjen. Upresist, ja, men jeg klarer ikke å komme lenger. Har prøvd å søke selv uten å lykkes. Er det noen som kan hjelpe meg? Tror ikke at den er oversatt, men vet ikke. Forfatteren var helt ukjent for meg.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kjenner igjen denne følelsen og opplevelsen selv. Mye kaving og så plutselig finner man boken, men det er ikke alltid. Jeg lurer på om man kan gå inn og søke i New York Times. Eller sende dem en e-mail?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har prøvd det første, men ikke det andre. Det skal jeg. Takk for tipset. Det er rart hvordan man plutselig kommer til å tenke på en bokomtale sånn ut av det blå. Antakelig er det meningen at jeg skal lese den boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe som napper i hukommelsen min, men det vil ikke helt fram...

Kom på et annet forslag i forsøket, nemlig "The sense of an ending" av Julian Barnes. Vet ikke om det kan være den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, ikke den heller. Den er nok ikke oversatt til norsk. Men Barnes' bok var god, den.
Det var et godt forslag, det også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke One day av David Nicholls du tenker på?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den er fin, men allerede lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er en link til bokanmeldelser i The New York Times år for år, måned for måned. Kanskje du finner den igjen. Forsøkte å lete gjennom, men opplysningene er for få og for vage.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, du har rett i det, begynner å tro at jeg har drømt at den boka finnes. Takk for innsatsen, uansett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamie