Der kommer det opp veldig mye info. Det jeg brukte mest tidligere var å sjekke ut om noen hadde kommentert på "mine" tråder, eller skrevet om bøker jeg fulgte. Noe slikt finner jeg ikke igjen? Og som sagt, det var det jeg brukte dette stedet mest til så det vil jeg svært gjerne ha tilbake.

Edit: Der var det jo! Sentralt plassert helt øverst til høyre. Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Takk!!
Jeg tror det er AKKURAT dette jeg mener...
Jeg savner å finne - på enkel måte - andre sin omtale av de bøkene JEG har i mitt bibliotek... og som jeg er spesielt interessert i.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, oversikten over diskusjoner man deltar i, er visst forsvunnet, - eller?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo, aller øverst til høyre er det en knapp, den med snakkeboble.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men der kommer det da bare når det er et direkte svar til meg, sånn som ditt nå;) Ikke når noen andre har kommet med en generell kommentar i en diskusjon jeg deltar i! Men er man innom ofte, vil man jo se det på oversikten over diskusjoner.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det har du rett i, jeg har ikke brukt så mye tid her inne ennå. Det savner jeg og, som jeg sa først, det er dette jeg brukte å sjekke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg finner heller ikke denne oversikten lenger, håper dette kan bli ordnet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand