Alle endringer er "vanskelige", ganske menneskelig å like bedre det en har fra før. Etter ei lita stund så tenker du ikke over det en gang. Tenker på endringer som er gjort på FB f eks, eller nye oppdateringer av Windows og ulike tekstbehandlingsprogram. "Ramaskrik" i starten og så går det seg til. Du kan være sikker på at endrinene ikke er "for løye".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Nei, det g¨år forsatt ikke til. Jeg har ramaskrik fra FB første vending. Skjønner ingenting og mindre hver gang de forandrer. Og jeg gidder ikke å sette meg inn i det fordi jeg har bedre ting å gjøre, det var da å være her, men nå skjønner jeg lite her og! Windows også. Nul oversikt over det nye. Alt skal være så fancy, men det funker bare ikke. for meg altså :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok sånn "verden" er nå, og dersom man ikke prøver å henge med så er risikoen stor for at en til slutt verken kan betale sine egne regninger eller kommunisere på ulike måter. Internett er kommet for å bli, og med det vil det følge endringer hele tiden, på nettbbanken og på andre forum. Havner du bort i NAV så skal alt der skje via nettet, selvangivelsen, registrering av strømforbruk osv. Joda, vi kan ofte ha "bedre" ting å fylle dagen med, men gir du opp nå så er det gjort...

Kan du få noen til å vise deg litt, noen som er litt mer datakyndige? Jeg har ei venninne som hadde litt av de samme problemene/utfordringene som du skriver om. Men nå klarer hun seg kjempefint! Og hun er veldig glad at noen overtalte henne til å prøve litt til, - da med hjelp.

Endringer er ikke alltid for at det skal være fancy, men nye krav til sikkerhet og andre tekniske utfordringer som gjør at en må gjøre ulike forandringer med jevne mellomrom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

herregud, jeg skjønte ikke hva du snakket om, når jeg så dette, for jeg ser jo ikke hva jeg har skrevet, som du svarer til. Dumt! Men jeg tror jeg klarer meg uansett, jeg bare ikke tid til å sette meg så inn i det som mange andre gjør. Og jeg vil ikke bli som de i klassen som tar opp mobilen sin og sitter på facebook i fiminuttene, nehei.

Jeg har ikke sagt at noe skal være fancy, jeg fant bare ikke ut hvor de jeg følger; leser og hva skjer. De er der nå, det er det eneste jeg bryr meg om :)

Å hvis jeg vil gå virkelig inn, klarer jeg det nok, men hvem har tid i en slik stressende verden, not Me! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nåja, er det noe jeg er for vant til gjennom hele livet så er det endringer. Digitale endringer er jeg veldig vant til - hatt pc i huset og brukt den daglig siden 1990! Kan foreløpig ikke vende godviljen til her, nei...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har rett, men sidene har blitt vanskeligere å lese og å skrive på i fra I-phone og det er ingen nyvinning. Jeg besøker stort sett sidene i fra min. Det er vanskelig å se hele linjen ut fordi skriften da blir for liten og når en skriver skjer det samme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ønsket meg en App for denne siden, vet ikke om det jobbes med dette? Da blir jo siden tilpasset ulike typer brett vil jeg tro. Kommer vel med tida:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sier meg enig der, syns designet var fint og oversiktelig, men ting har snudd litt om så jeg må jo bare bli kjent på nytt. Litt som da jeg kjøpte mac nå sistgang, systemet er ganske forskjellig fra windows... Bare jeg ble kjent, gjorde det susen. Men denne nye siden virker som har noen barnesykdommer, men det blir sikkert rettet fort :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Designet er 80-talls. Sånn jeg var vant med fra pc på 90-tallet...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hi hi, det var jo internett på 80-tallet, så hvordan kan da bokelskerene ha 80-talls design? Mulig jeg er gammal og treg, bare lurer. Jeg liker nytt design :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke koselig?? Retro gjelder vel også i pc-design... Når du sier 80-talls, ser jeg for meg BRUM-skjermen...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit