Nei, og nei. Dette oppsynet likte jeg umiddelbart ikke. Det ser ikke mer oversiktlig ut og designet ser nesten litt 80-talls ut. Jeg har dårlig tid og har så vidt vært inne på sidene denne gangen. Derfor håper jeg at jeg tar feil og at en eller annen super nyvinning ligger der ute. Og hvor ble det av feltet for kommentarer til bokelskere.no?

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 66 svar.

Nå har jeg vært her inne hver dag i en ukes tid siden den ble endret, og jeg liker den fremdeles ikke. Jeg er her inne en gang om dagen nå, mot 3-4 ganger om dagen før. Merker jeg har mistet lysten til å gå inn her, synes alt er så utrolig lite brukervennlig. Man må trykke og trykke og trykke før man kommer seg dit man skal, mot ett trykk før. Beklager, men designet vokser ikke på meg, heller motsatt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg er det stikk motsatt. Første dagen var jeg litt skuffet og forvirret, men for hver dag har jeg finne nye positive endringer.
Nå føler jeg meg hjemme her igjen og syntes oppdateringen har vært til det bedre :)
Jeg syntes det er synd at du ikke ser forbedringene her inne på siden. Prøv å gi det sjanse med et positivt og åpent sinn :)
Håper du finner tilbake lysten på å være her inne og bruke siden :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker det nye bedre og bedre jeg, faktisk!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ja, den har begynt å vokse på meg og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En ting jeg liker godt er den direkte "du vil kanskje også like" nederst på sidevisningen når man har gått inn på en bok :) Den vil nok føre til flere bøker på skal lese lista mi..

Ellers må jeg si at sidene blir bedre nå man har tittet litt på de.. Første gangen jeg var inne her syns jeg alt var crap, fordi jeg var vant til, og likte, den gamle versjonen. Men etter noen dagers utforskning har jeg funnet litt mer ut hvor de ulike tingene er, og syns det er en del forbedringer her, og noen ting som man ikke er helt enig i, men som man helt fint kan venne seg til :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det er klart at det er sånn. Og da er det lurt å ikke ha slengt ut av seg for mye edder og gallle i den første frustrerte fasen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og hvor er alle tag'ene mine? Jeg blir gal hvis de er borte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og hvor er alle tag'ene mine? Jeg blir gal hvis de er borte...

Tagene er ikke med i denne nye versjonen.

De er ikke borte fra databasen, men de er ikke lenger synlige på nettstedet.

Årsaken til dette er at få har brukt denne funksjonen.

Jeg kan i øyeblikket ikke gjøre annet enn å notere meg at du vil ha dem tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men de utgjorde jo alle leselistene jeg bruker på jobb... Aaaarrgh! Ja ja. Bare gi beskjed på forhånd om dere legger om neste gang, så får jeg notere på gamlemåten først... :-(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var mykje syting og surmuling.
Eg trur det er lurt å prøve seg fram litt med dei nye funksjonane. Det går ofte litt tid å lære seg å bli kjend med nye system og nye måtar å navigere på.
Gje den "nye" nettstaden ein sjanse!

Godt sagt! (19) Varsle Svar

'Syting og surmuling' er det en grei måte å katalogisere folks meninger på når de er kritiske ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dei fyrste dagane, då endringane var heilt ferske, var det utruleg mange negative kommentarar til den nye nettsida. Så ja; eg står ved karakteristikken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok da! .-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig gir man det en sjangse, men når alt tas lang tid for å komme seg der man skal, blir det frustrerende. Jeg merker det selv. Er mindre å mindre inne, og jeg som var så glad i bokelskere... Jeg ble ikke kjent med forgje facebook engang før den igjen skiftet, nå er jeg nesten aldri der heller!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg får lagt til bøker nå?? Får det ikke til på gamlemåten lenger:-(

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ved å trykke "Følg boka".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes alt er ti ganger mer rotete nå. Det var ikke optimalt før, men nå er det jo helt på trynet. Ikke pent.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Det gamle bokelsere funket veldig fint for meg! Den nye designen har dessverre svekket lysten til å være her inne. Håper det endrer seg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt uenig!

Godt sagt! (8) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Liker det! Godt med forandring!! :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Alle nye bokelskere kommer til å synes at disse sidene er kjempeflotte. De har jo ikke sett hvordan det var før. Jeg er veldig glad i forandringer som er til det bedre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg syns veldig mange er veldig raske til å gi negative tilbakemeldinger. Jeg syns svært mye er blitt bedre, noe vil det ta litt lenger tid å forholde seg til. Men alt i alt syns jeg siden er blitt mer tiltalende og faktisk mer brukervennlig.

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Det her likte jeg ikke i det hele tatt. Synes det er uoversiktelig og rotete. Og det går så tregt at jeg omtrent rekker å lage middag mellom hvert sidebytte. Litt satt på spissen så klart, men ja, det går myyyyye tregere enn den gamle layouten. Er søren ikke sikker på om jeg kommer til å klare å venne meg til det her heller. Dessverre, for jeg elsket bokelskere før, så er jeg ikke sikker lenger. Hva er vitsen med å ta noe som fungerer å gjøre det om til noe så rotete som det her?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg kaster meg på her. jeg er enig med deg!
Vi må vel alle ha i bakhodet at vi har ulikt forhold til den digitale verden. Jeg føler at jeg TIL DELS henger med, men jeg har nok sovet litt i timene...
Jeg har kommentert følgende på en annen tråd: Det jeg benyttet meg mest av, var å se hva andre mente om de bøkene JEG HAR I MIN bokhylle! Artig å utveksle synspunkt! Dette synes jeg er håpløst nu. Jeg har funnet organiser og følg bøkene dine (eller noe slikt), men når jeg går inn på en person som har skrevet noe for kanskje 20 min siden, finner jeg ingenting..??? Der finner vi også en linje om at xxx har gitt terningkast 5, feks. Hensikten, AKKURAT der/på den måten?
Uansett er det så masssse tastetrykk.... Og masse luft...
Jeg har vært veldig ivrig her på bokelskere tidligere, men nå spørs det....
(JAAADA, vi bør vel se ting an...)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ny layout. Spennende.

Pene farger. Meg like farger.

Klikk, klikk, klikk, klikk... Alt jeg har lyst til å gjøre er plutselig to klikk unna, ikke bare ett som tidligere. Og må jeg virkelig "følge" en bok for å få den inn i biblioteket mitt med ett klikk?

Jeg tror ikke akkurat jeg dør av de forandringene som er foretatt, men legen min sa her om dagen at det nok skulle litt til å ta livet av meg, så det betyr ikke alt er bra her inne.

Min umiddelbare følelse er at man har fått ny funksjonalitet som følge av oppdateringene, og har lagt ut "alt" uten egentlig å tenke gjennom hva folket vil ha.

Så kan det også hende at om jeg hadde brukt et av disse fantastiske nettbrettene, så ville forandringene virker mer logiske... Vet ikke, jeg kjøper ikke nettbrett bare for å teste det ut;)

Hadde det vært mulig å fått en oversikt over de endringene som er gjort, og en mulighet til å velge om vi liker dem eller ikke? (Selvfølgelig forutsatt at man har mulighet til å vri ting tilbake i retning av sånn som det var...)

Jeg vet bokelskere.no ikke er et demokrati, men det er et faktum at i venten på noe bedre, så er demokratiet det beste vi har.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tror dessverre ikke det er noe bedre om vi bruker lesebrett. Jeg bruker både pc og lesebrett, og jeg liker ikke forandringene :( Synes det tar lenger tid, er mer tungvint - men vi vender oss kanskje til det etter hvert....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du gjør lurt i å stille spørsmål direkte til Andre´, da kan han gjøre en vurdering om de ønskene flere bokelskere har til endringer/forbedringer og du får kanskje et svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg veksler mellom å kommentere ting her og gi beskjed direkte til Andrè. Når det er ting han kan ta enkelt og greit alene, får han direkte beskjed. (Som han kan velge å gjøre noe med eller ikke).
Men siden det her er snakk om en større "sak" hvor flere har synspunkter, så vil det stort sett være greiere at alle synspunktene samles på ett sted. Da kan Andrè lese dem her og gjøre hva han vil, og andre kan lese dem her og kommentere at "det var dumt sagt" om de vil.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker også farger, og kakediagrammet er blitt mye mer fargerikt! :)

Men rent bortsett fra det, så føler jeg at jeg ikke kjenner meg igjen her, og har hittil på sett og vis steila litt, surra fram og tilbake, gått meg vill osv... - hver gang jeg har prøvd å finne fram. Så har jeg logga meg ut igjen.

Umiddelbart føler jeg "at alt var så mye enklere og bedre før..."
Og mer oversiktlig.
(Men nå ser jeg at forhåndsvisningen når jeg sier noe, kommer automatisk under her, og det var vel en liten forbedring!)
Men likevel:
Tror det vil ta en god del tid før jeg igjen vil føle meg ordentlig hjemme på bokelskere nå, gitt...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Ja, dette var en stor skuffelse. Meget dårlig oversikt, spesielt i organisering. Hvorfor forandre på noe som fungerer godt??? Jeg har nylig begynt å bruke Bokelskere fordi det var et bra system for registrering av bøkene mine. Hvis denne layouten blir slik den ser ut nå gir jeg nok opp, da jeg fremdeles har ganske mange bøker å registre. Hvis dere på død og liv synes at dere må fornye sidene, kunne dere kanskje ta en titt på Goodreads Det finnes andre måter å gjøre det på som ivaretar funksjonaliteten.
Med håp og ønske om at dere beholder det gamle oppsettet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er helt ny her inne og finner ikke ut:
Hvordan jeg kan stille spørsmål til admin av siden
Hvordan jeg legger inn bøker...fant muligheten en gang men finner`n ikke igjen :-)
Hvordan jeg starter en diskusjon....
Kan "noen" hjelpe meg?? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det står når vi kommer inn at her kan man dele. Men åssen gjørn det, når man ikke får sett komentarer på dine bøker, hvem som leser hva. Eller denne boken har så og så mange lesere osv. Jeg deler mindre nå enn før. Åkke skau har je rota meg borti? Hva er neste? Timeliner?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å hjelpe meg, her var det forandringer. Liker sjelden noe som er nytt, men som regel venner man seg til det. Etter en stund , har man glemt hvordan den ' gamle' siden så ut ( og vil ikke tilbake til det ) . Uansett , ros har jo designerne våre fortjent. Dyktige folk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helle pelle! Hvordan i huleste legger man bøker til egen samling i dette nye oppsettet? Hva er det med menneskers hang til å "forbedre" noe som allerede virker helt fint???

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Enig. Synes at det var både mer funksjonelt og oversiktlig før.
Liker nye duppedingser og knotter, men nå er jo ting fjernet (eller ihvertfall gjort vanskeligere å finne)? Man setter selvfølgelig pris på tanken bak bokelskere.no, men synes ikke akkurat dette var noe særlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si meg enig med deg, Krira. Og med Julie under her som skriver at layouten er litt vel "luftig". Det var det første som slo meg også. "Bokhyllen" som bøkene våre vises i er heller ikke særlig sjarmerende - det tok ganske mange minutter før jeg i det hele tatt så at det skulle være en bokylle.

Men for å vende det om til noe positivt. Dere som har vært her inne og tittet litt mer enn meg: Ser dere noen forbedringer?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

På "Min side" er det kommet noe som heter oppdateringer: Henholdsvis om bøker man følger (nytt begrep, forresten) og bokelskere man følger. Begge deler - og særlig det siste - er klare forbedringer. Nå kan man virkelig føle at man følger de det gjelder.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, det er mye lettere å formatere innleggene!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I utgangspunktet er det fint med litt forandring, men denne får ikke full pott hos meg. Personlig synes jeg at designet har blitt litt vel "luftig". Synes det er for mye rom mellom de forskjellige delene, og ikke nok "stram" struktur. Eksempelvis synes jeg at det er helt unødvendig med den nesten tomme raden mellom hovedmenyen øverst og det som skjer her. Nå når jeg skriver står det "Svar" der, når jeg er på profilen min, står navnet mitt der, sammen med et søkefelt. Søkefeltet kunne ha blitt flyttet til sidebaren (ved siden av kakediagrammet), og navnet mitt kunne ha blitt helt fjernet da det også står skrevet ved bildet mitt. Og for å bruke profilen som et eksempel, synes jeg siden nå er rent for lang i forhold til det den kunne ha vært. Kunne fint ha flyttet boksene under "Tall" (nå helt nederst) til under sidemenyen (ved siden av kakediagrammet), slik at siden hadde blitt mindre "topptung". I det hele tatt har alt blitt litt for stort for min smak (joda, jeg vet at jeg kan endre størrelse manuelt i browseren).

Ellers savner jeg direktelinken fra hyllenavnene på profilsiden, de brukte jeg mye. Og hvorfor er det lille rutenettet med følgere/de jeg følger borte? :( Finner sikkert mer jeg savner også, etterhvert som jeg oppdager at det er forandret. Hehe. :P

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Det er uvant, men jeg venner meg helt sikkert til dette og! Alltid knot når noe er nytt. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er jo ikke snakk om ikke å klare å venne seg til det. Digitale brukere er så redde fopr å si ifra i fare for å virke ukyndige at "all endring er til det bedre". Designet her er ikke spesielt funksjonelt.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Til mitt forsvar, så har jeg ikke vært her lenge nok til å bli kjent med alle funksjonene som var heller, så egentlig burde jeg vel kanskje holde kjeft. ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som andre sier er det alltid litt styr med endringer, men som oftest er endringene til det bedre. Selv liker jeg førsteinntrykket av den nye layouten. Men det er en ting jeg savner veldig, nemlig hvordan man kunne sortere boksamlingen tidligere. Før kunne jeg f.eks. velge bøker som ligger under "Skal lese" for deretter å kunne få disse sortert etter første bokstaven i forfatteren etternavn. F.eks. kunne jeg da finne alle uleste bøker med forfattere hvis etternavn begynner på A. Mulig det er jeg som er litt vanskelig, og kanskje litt sær som savner dette, men det passet som godt mot sorteringen av min virkelige bokhylle.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg savner at ved å gå inn på en bok, kan jeg se hvilke andre som har denne boken i sin samling. Nå står det bare at f.eks "3 bokelskere følger dette verket". Jeg har funnet veldig mange spennende lesetips ved å klikke meg inn på profiler som har de samme bøkene som meg i samlingen, og synes det er trist at den funksjonen er borte. Savner også veggen med bilde av alle bøkene som de jeg følger leser.

Jeg venner meg sikkert til dette etter hvert,. men akkurat nå synes jeg det meste er litt forvirrende og at helhetsoversikten er blitt dårligere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Trodde at profilbilder av følgere av boken lå til høyre side av boken. Synes dette er en forbedring fra før da man måtte klikke seg inn for å se andre eiere/brukere av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Savner "de du følger leser". Der har jeg fått mange tips.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Dette skal fikses! :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men du André - ettersom dette ser ut til å være en Betaversjon, er det ikke da mulig å kjøre den i test en stund parallelt med en versjon som brukerne kjenner seg igjen i? Noe sånt som beta.bokelskere.no og gjerne med et brukerpanel som frivillig bruker dette og kommer med tilbakemeldinger før det droppes på alle brukere?

Jeg er på ingen måte veteran her, men jeg stortrivdes som det var før (selv om det til tider gikk veldig tregt). Jeg er ikke "redd" for endringer og ville helt sikkert meldt meg frivillig til betatesting om spørsmålet hadde dukket opp.

Hele siten er jo genial, så selvsagt gir jeg ikke opp ennå. Bare et lite tips om å lytte til kundene, liksom :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

arrrrrg. Jeg blir så lett irritert på duttetatter som pc, mobiler, pga sånt. OG JEG VIL SE HVA DE JEG FØLGER LESER, NÅ! Og jeg irriterer meg selv at jeg ikke skrev dem opp før de skiftet websiden. =( uff, jeg er lei meg! Fått iherdige mange tips fra nettop det derre der!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi får klage og klage til funksjonen kommer tilbake :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har oppdaget at når man klikker på boktittelen så kommer man til en side med masse informasjon. Nesten nederst på den siden er det en oversikt over alle som har boken i samlingen sin.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Akkurat det savner jeg også!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle endringer er "vanskelige", ganske menneskelig å like bedre det en har fra før. Etter ei lita stund så tenker du ikke over det en gang. Tenker på endringer som er gjort på FB f eks, eller nye oppdateringer av Windows og ulike tekstbehandlingsprogram. "Ramaskrik" i starten og så går det seg til. Du kan være sikker på at endrinene ikke er "for løye".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Nei, det g¨år forsatt ikke til. Jeg har ramaskrik fra FB første vending. Skjønner ingenting og mindre hver gang de forandrer. Og jeg gidder ikke å sette meg inn i det fordi jeg har bedre ting å gjøre, det var da å være her, men nå skjønner jeg lite her og! Windows også. Nul oversikt over det nye. Alt skal være så fancy, men det funker bare ikke. for meg altså :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok sånn "verden" er nå, og dersom man ikke prøver å henge med så er risikoen stor for at en til slutt verken kan betale sine egne regninger eller kommunisere på ulike måter. Internett er kommet for å bli, og med det vil det følge endringer hele tiden, på nettbbanken og på andre forum. Havner du bort i NAV så skal alt der skje via nettet, selvangivelsen, registrering av strømforbruk osv. Joda, vi kan ofte ha "bedre" ting å fylle dagen med, men gir du opp nå så er det gjort...

Kan du få noen til å vise deg litt, noen som er litt mer datakyndige? Jeg har ei venninne som hadde litt av de samme problemene/utfordringene som du skriver om. Men nå klarer hun seg kjempefint! Og hun er veldig glad at noen overtalte henne til å prøve litt til, - da med hjelp.

Endringer er ikke alltid for at det skal være fancy, men nye krav til sikkerhet og andre tekniske utfordringer som gjør at en må gjøre ulike forandringer med jevne mellomrom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

herregud, jeg skjønte ikke hva du snakket om, når jeg så dette, for jeg ser jo ikke hva jeg har skrevet, som du svarer til. Dumt! Men jeg tror jeg klarer meg uansett, jeg bare ikke tid til å sette meg så inn i det som mange andre gjør. Og jeg vil ikke bli som de i klassen som tar opp mobilen sin og sitter på facebook i fiminuttene, nehei.

Jeg har ikke sagt at noe skal være fancy, jeg fant bare ikke ut hvor de jeg følger; leser og hva skjer. De er der nå, det er det eneste jeg bryr meg om :)

Å hvis jeg vil gå virkelig inn, klarer jeg det nok, men hvem har tid i en slik stressende verden, not Me! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nåja, er det noe jeg er for vant til gjennom hele livet så er det endringer. Digitale endringer er jeg veldig vant til - hatt pc i huset og brukt den daglig siden 1990! Kan foreløpig ikke vende godviljen til her, nei...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har rett, men sidene har blitt vanskeligere å lese og å skrive på i fra I-phone og det er ingen nyvinning. Jeg besøker stort sett sidene i fra min. Det er vanskelig å se hele linjen ut fordi skriften da blir for liten og når en skriver skjer det samme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ønsket meg en App for denne siden, vet ikke om det jobbes med dette? Da blir jo siden tilpasset ulike typer brett vil jeg tro. Kommer vel med tida:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sier meg enig der, syns designet var fint og oversiktelig, men ting har snudd litt om så jeg må jo bare bli kjent på nytt. Litt som da jeg kjøpte mac nå sistgang, systemet er ganske forskjellig fra windows... Bare jeg ble kjent, gjorde det susen. Men denne nye siden virker som har noen barnesykdommer, men det blir sikkert rettet fort :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Designet er 80-talls. Sånn jeg var vant med fra pc på 90-tallet...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hi hi, det var jo internett på 80-tallet, så hvordan kan da bokelskerene ha 80-talls design? Mulig jeg er gammal og treg, bare lurer. Jeg liker nytt design :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ikke koselig?? Retro gjelder vel også i pc-design... Når du sier 80-talls, ser jeg for meg BRUM-skjermen...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel Elisabeth