Ja den anbefaler jeg deg virkelig å sette på leselisten din. Det var en fantastisk bok :) Hvis du ser på kommentarene om boken her inne så vil se at den er godt likt. Jeg ga den terningkast 6 og skal helt klart lese mer fra Gabriel Scott som er en fantastisk forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har kjøpt Kilden av Karin, takket være hennes og dine gode omtaler, Hedvig. Gleder meg til den kommer i posten (sammen med Stekte grønne tomater)!
Har også Alkejegeren på ønskelisten. Noen som kjenner til den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her kan du lese hva jeg har skrevet om den. Nok en god boka fra Scott, og det er flere, ja mange flere som er meget gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt Fagertveit