Etter og ha lest Djevelkysset satt igjen med følelsen av: dette har jeg lest før! Unni Lindell levere likevel litteær kvalitet av ypperste merke og dette er verdt sekseren i seg selv. Men selve plottet er omgjort og fikset på. En kan enkelt assosiere med Orkestergraven, Mørkemannen og biter av Slangebæreren og Drømmefangeren. Dette er en god miks av alle bøkene til Lindell, og det gir ikke ett nytt bilde. Cato og Marian krangler dessuten ikke mere og den svarte, nærmest lune humoren som fantes er forsvunnet. Dessuten har Marian tydd til alkohol, noe som er en velkjen faktor. Unni hva er det som skjer? Du kan bedre en dette! (terningkast 3)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Må si meg veldig enig i alt du sier. Har lest alle Unni Lindell sine bøker. Jeg leser denne boken nå, og nærmer meg slutten. God litterær kvalitet, spenning og gjennomføring, men ingen ting nytt. Ingen endring i sjanger! Men jeg får se hva slutten bringer frem? Trodde også at alkohol bruk blandt politietterforskere var oppbrukt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre