Skal på en kostymefest hvor temaet er romanfigurer. Har noen et godt forslag til hvem jeg kan gå som? Hadde tenkt Holden Caulfield, men det ser ikke ut til at en rød jakthatt er å oppdrive : ( Gjerne noen som ikke krever et altfor vanskelig/dyrt kostyme. Forslag tas imot med takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Pipe, deerstalker og tweed ala Sherlock Holmes? Fillete fotsidt skjørt og slitt bluse/jakke ala Eponine fra Les Mis? Eller kanskje solbriller og tykk strikkegenser ala Anton Gorodetsky fra Night Watch trilogien? :)

(Regner med du kanskje har vært siden dette ble postet for en stund siden og av en eller annen grunn poppet frem i feeden min nå.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror jeg hadde prøvd meg på Miss Marple, teatersminke eller ansiktsmaling gjør alderen, resten er gammeldags dametøy...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Potter, eller litt mer jentete...Hermine ;p Hehe, måtte bare slenge forslage ut, ville vel kommet før heller siden likevel...hehe. Alle kjenner jo igjen Harry Potter, trenger bare et par runde sorte briller, en svart kappe, en tryllestav og et påtegne lyn i panna. Billig og enkelt.

(Ps: dette er ikke ment for å mobbe Potter, jeg er potterfan selv.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Robin Hood, Peter Pan?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Billy Elliot: boksehansker og tutu:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Svart dress, kule svarte solbriller og du er men in black. Jeg syns dog at tidsriktig kostyme er virkelig stilig. Hva med kjole som Elisabeth Bennet i Stolthet og fordom? Da er det bare å finne frem krølltanga:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Caroline de Winther. (Du har vel lest Rebecca?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk en gang det tipset å velge en figur som har så typiske kjennetegn at det ikke skal så mye til for at andre skal ta hintet. Forslag Poiret, Pippi, eller Cruella de Ville?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med en av personene i Uglies - etter at de er blitt Pretties - der kan du gjøre mye med litt glitter, ansiktsmaling og sminke :)

Hvis du TILFELDIGVIS har en hvit ballkjole slengende, kan du jo være Scarlett O'Hara.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol